16.11.2018 22:34

Νέο φιάσκο με την τοποθέτηση των φωτιστικών Led

Απέσυραν την πρόταση Καραμανή για 3η συνεχόμενη φορά από το Δημοτικό Συμβούλιο

Για 3η συνεχή φορά αποσύρθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου η πρόταση του αντιδημάρχου Γ. Καραμανή ύψους άνω του 1 εκ. ευρώ για αντικατάσταση των λαμπτήρων του δημοτικού φωτισμού με νέα φωτιστικά led.

Ο αντιδήμαρχος Γ. Καραμανής για 3η φορά εμφανίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς να έχει προηγηθεί καμία διαβούλευση με τους υπόλοιπους συνδυασμούς, ζητώντας τη δέσμευση σημαντικού ποσού των ανταποδοτικών τελών για τη χρηματοδότηση του εγχειρήματος.

Η προχειρότητα με την οποία επιχειρήθηκε η ψήφιση προκάλεσε την αντίδραση των αντιπολιτεύσεων που έκαναν λόγο για αιφνιδιασμό και επίσπευση μίας διαδικασίας ενόψει της προεκλογικής περιόδου.

«Στην αρχή είχατε ένα πλάνο για 10.000.000 €, μετά φέρατε πρόταση για 500.000 € και τώρα μας φέρνετε άλλη μία πρόταση 1.000.000 €. Αντί να μας αιφνιδιάζετε θα ήταν προτιμότερο να μας δοθεί χρόνος να μελετήσουμε και να καταθέσουμε προτάσεις», δήλωσε από την πλευρά του ο Στ. Καμπούρης.

«Είναι απορίας άξιο η ευκολία με την οποία πέφτουν τα εκατομμύρια στο τραπέζι. Φυσικά εκατομμύρια για λαμπάκια έχετε, για την πρόσληψη προσωπικού που ζητάνε οι εργαζόμενοι στο Νομικό Πρόσωπο δεν έχετε», προσέθεσε ο Μ. Σκούφαλος.

Τελικά έπειτα από πιέσεις των αντιπολιτεύσεων η Δημοτική Αρχή αναγκάστηκε να αναβάλει για 3η συνεχή φορά τη λήψη απόφασης με τη δέσμευση ότι το θέμα θα συζητηθεί σε προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο, ίσως και στο επόμενο.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ