Αυτοδιοίκηση

12/1/18 20:21

τελ. ενημ.: 13/1/18 9:08

Να παραιτηθείτε απ’ τις καρέκλες, εμείς σας τις δώσαμε

Στριμωγμένη από την απόγνωση των κατοίκων του Χαλκειούς, για την πλήρη εγκατάλειψη τους τα δυο τελευταία εικοσιτετράωρα, βρίσκεται η δημοτική αρχή. Πριν λίγο διακόπηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τους κατοίκους του Χαλκειούς να διακόπτουν το Μαν. Βουρνού.

«Να παραιτηθείτε από τις καρέκλες σας, εμείς σας τις δώσαμε», «εσείς πρέπει να είσαστε μπροστά από τα ΜΑΤ, εσείς παραδώσατε το χώρο», φώναζαν οι κάτοικοι, υποχρεώνοντας τον Γ. Γεωργιάδη να διακόψει προσωρινά τη συνεδρίαση. «Θα σας παραδεχτώ να φυλάτε σκοπιά μαζί μας. Είμαστε άγρυπνοι από τις 3 τα ξημερώματα κι εσείς είστε στη ζεστασιά των θέσεων τους», φώναζαν οι κάτοικοι.

Λίγα λεπτά αργότερα ο δήμαρχος κατέβηκε από το έδρανο και συνομίλησε με τους κατοίκους. Όταν η συνεδρίαση συνεχίστηκε, ο Μαν. Βουρνούς επιχείρησε να μεταφέρει το κέντρο βάρους της ευθύνης στην κυβέρνηση. «Αν ο υπουργός σας είπε ότι για τη ΒΙΑΛ ευθύνεται ο Δήμος, αυτό ισοδυναμεί με υποβολή παραίτησης. Υπάρχει υπουργός που ομολογεί ότι η ευθύνη διαχείρισης μιας κρατικής δομής είναι ο Δήμος. Να παραιτηθεί ο κ. Μουζάλας», ανέφερε ο κ. Βουρνούς. 

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση