6.2.2018 17:36

Να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη στην κτηματογράφηση

Την προσοχή στην ανάδοχο εταιρεία κτηματογράφησης «Κοινοπραξία Πρίσμα Σύμβουλοι Μηχανικοί Α.Τ.Ε. - Ν. Τζελέπης - Δ.Βέργος», η οποία έχει αναλάβει την περάτωση της κτηματογράφησης του Δήμου Χίου, ώστε να αποφευχθούν κατά τη διαδικασία κτηματογράφησης που τώρα ξεκινάει αντίστοιχα προβλήματα με εκείνα που αντιμετωπίζουν οι δημότες της Χίου στις ήδη κτηματογραφηθείσες περιοχές, επέστησε ο Μαν. Βουρνούς σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της.

Ταυτόχρονα ενημέρωσε την ανάδοχο εταιρεία ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Χίου θα συνδράμουν ώστε να υπάρξει σωστή πληροφόρηση και καθοδήγηση των δημοτών. Η ανάδοχος εταιρεία ενημέρωσε τον δήμαρχο για το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών της. Στη συνάντηση πήραν μέρος ο αντιδήμαρχος Απ. Τζιώτης και ο προϊστάμενος της Δ/νσης Δόμησης του Δήμου Χίου Παν. Ανωγιαννάκης.
Με προτροπή του Μαν. Βουρνού στη συνάντηση κλήθηκαν και συμμετείχαν και ο δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Ιωνίας Β. Μυριαγκός και ο πρώην δήμαρχος Ιωνίας Παν. Καμίτσης καταθέτοντας την εμπειρία τους και αναδεικνύοντας τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι ίδιοι κατά την κτηματογράφηση της περιοχής τους.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ