Αυτοδιοίκηση

23/1/18 10:55

τελ. ενημ.: 23/1/18 17:26

Να κηρυχθούν ανεπιθύμητα τα στελέχη της «Χρυσής Αυγής» προτείνει η «Συμπολιτεία»

Πρωτοβουλία να κηρυχθούν ανεπιθύμητα στο νησί μας τα στελέχη της «Χρυσής Αυγής» που προγραμματίζουν επίσκεψη στη Χίο στις 31 Ιανουαρίου αναλαμβάνει με επιστολή της προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου η «Χιακή Συμπολιτεία».  Κατέθεσε μάλιστα προσχέδιο ψηφίσματος για την προσεχή συνεδρίαση της 25ης Ιανουαρίου. Σ’ αυτό προτείνει: 
 
«κ. Πρόεδρε,
Όπως έχει ανακοινωθεί η ναζιστική εγκληματική οργάνωση της «Χρυσής Αυγής» προγραμματίζει πολιτική εκδήλωση στο νησί μας για τις 31 Ιανουαρίου 2018. Με προκλητικό τρόπο οι ναζιστές τιτλοφορούν μάλιστα την εκδήλωσή τους  "To πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και η λύση της Χρυσής Αυγής". 
Θεωρούμε  το γεγονός ύψιστη πρόκληση στα δημοκρατικά ήθη  και θεωρούμε επίσης ότι ο Δήμος Χίου δεν μπορεί να μείνει απαθής.
Ζητούμε να τεθεί το θέμα στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εκτός Ημερήσιας Διάταξης και να εκδοθεί σχετικό Ψήφισμα με το οποίο:
 
• Θα καταδικάζεται η προκλητική εκδήλωση της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.
• Τα υπόδικα στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης είναι πρόσωπα  ανεπιθύμητα στη Χίο. 
• Η Χίος της Εθνικής Αντίστασης και των δημοκρατικών αγώνων αποδοκιμάζει με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο την παρουσία των επιγόνων του ναζισμού στον τόπο μας.»
 
Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση