Αυτοδιοίκηση

18/1/18 12:01

τελ. ενημ.: 18/1/18 18:21

Να βάλουμε τη γάτα μας να κλάψει!

Η δημαρχιακή παρεκτροπή φαίνεται καθαρά κι από τη διαχείριση της επόμενης μέρας. Τον αναψοκοκκινισμένο και ωρυόμενο Μαν. Βουρνού κατά της πρότασης έκδοσης ψηφίσματος στο Μιχ. Ρακιτζή, διαδέχθηκε η λογική των αποκλεισμών σε όποιους έχουν – και τη διατυπώνουν – αντίθετη γνώμη. Το νέο … φρούτο των δημαρχιακών συμπεριφορών είναι η ανακοίνωση δημοτικών εξελίξεων δια στόματος του Μαν. Βουρνού μόνο σε συγκεκριμένα … υπάκουα στο προσφυγικό Μέσα. Κατ’ επανάληψη μάλιστα βρίσκεται σε εξέλιξη bulling σε δημοσιογράφους του «π» κατά την ώρα εκτέλεσης της εργασίας τους, είτε από τον Μαν. Βουρνού προσωπικά, είτε από στενούς συνεργάτες του.

Δεν ξέρω ποιοι τον συμβουλεύουν σε τέτοιο ασταμάτητο κατήφορο. Ξέρω μόνο ότι εκείνος που δεν χάνει είναι ο «π». Δεν έχει ανάγκη προβολής των απόψεων του, δεν δίνει … ρέστα για την επανεκλογή του. Ούτε οι αναγνώστες του κερδίζουν κάτι με την επανάληψη video με το δήμαρχο να αναμασά πρωτοβουλίες οι οποίες έχουν ανακοινωθεί κατ΄ επανάληψη.

Για αυτό, εδώ στον «π», μελετάμε σοβαρά στο εξής, ως βασικό μέλημα μας στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς, να προσθέσουμε στο δυναμικό μας μια γάτα για να κλαίει, κάθε φορά που ο Μαν. Βουρνούς θέλει να τα λέει και αντίλογο να μην σηκώνει… 

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση