18.1.2018 12:01

Να βάλουμε τη γάτα μας να κλάψει!

Η δημαρχιακή παρεκτροπή φαίνεται καθαρά κι από τη διαχείριση της επόμενης μέρας. Τον αναψοκοκκινισμένο και ωρυόμενο Μαν. Βουρνού κατά της πρότασης έκδοσης ψηφίσματος στο Μιχ. Ρακιτζή, διαδέχθηκε η λογική των αποκλεισμών σε όποιους έχουν – και τη διατυπώνουν – αντίθετη γνώμη. Το νέο … φρούτο των δημαρχιακών συμπεριφορών είναι η ανακοίνωση δημοτικών εξελίξεων δια στόματος του Μαν. Βουρνού μόνο σε συγκεκριμένα … υπάκουα στο προσφυγικό Μέσα. Κατ’ επανάληψη μάλιστα βρίσκεται σε εξέλιξη bulling σε δημοσιογράφους του «π» κατά την ώρα εκτέλεσης της εργασίας τους, είτε από τον Μαν. Βουρνού προσωπικά, είτε από στενούς συνεργάτες του.

Δεν ξέρω ποιοι τον συμβουλεύουν σε τέτοιο ασταμάτητο κατήφορο. Ξέρω μόνο ότι εκείνος που δεν χάνει είναι ο «π». Δεν έχει ανάγκη προβολής των απόψεων του, δεν δίνει … ρέστα για την επανεκλογή του. Ούτε οι αναγνώστες του κερδίζουν κάτι με την επανάληψη video με το δήμαρχο να αναμασά πρωτοβουλίες οι οποίες έχουν ανακοινωθεί κατ΄ επανάληψη.

Για αυτό, εδώ στον «π», μελετάμε σοβαρά στο εξής, ως βασικό μέλημα μας στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς, να προσθέσουμε στο δυναμικό μας μια γάτα για να κλαίει, κάθε φορά που ο Μαν. Βουρνούς θέλει να τα λέει και αντίλογο να μην σηκώνει… 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ