4.4.2017 14:59

Μηνιαία τροφοδοσία για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ από τον Ιούλιο

ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν μέχρι σήμερα οι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα λάβουν τέλος  τον Ιούλιο, αφού πλέον  τόσο η διανομή όσο και η προμήθεια των τροφίμων θα πραγματοποιείται εξολοκλήρου από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χίου,  δίχως την παρεμβολή άλλων φορέων ή οργανισμών.  Όπως τόνισε στον «π» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πρόνοιας Γιώργος Παπαδόπουλος ο Δήμος Χίου επιχορηγήθηκε  με το ποσό των 200.000€ από το υπ. Πρόνοιας, προκειμένου μέσω διεθνούς διαγωνισμού να προμηθευτεί τα τρόφιμα για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ.  « Στις 21 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο διεθνής διαγωνισμός για την προμήθεια των τροφίμων και από τον Ιούλιο οι δικαιούχοι θα λαμβάνουν τα τρόφιμα τους κάθε μήνα. Έχουμε 430 οικογένειες στο ΤΕΒΑ που έχουν να πάρουν τρόφιμα από τον Δεκέμβριο».

Δωρεές από το διορθόδοξο Σύνδεσμο «Απόστολος Παύλος»

Την αποστολή 300 κιλών όσπριων και τεσσάρων κιβωτίων σχολικών τετραδίων  εξασφάλισε για ιδρύματα της Χίου, ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας Γ. Παπαδόπουλος, μετά από συνάντηση που είχε με τους υπεύθυνους του Φιλανθρωπικού Διορθόδοξου Συνδέσμου «Απόστολος Παύλος».

Ο συγκεκριμένος Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος βοηθάει ιδρύματα σε όλα σχεδόν τα μέρη του κόσμου και απέστειλε στο Δήμο Χίου τρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου. «  Κρατήσαμε λίγα όσπρια για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τα υπόλοιπα τα δώσαμε στο Γηροκομείο Χίου για να καλυφθούν οι ανάγκες των 60 περίπου τροφίμων του. Μην ξεχνάτε ότι το Γηροκομείο συντηρείται μόνο από δωρεές και οι περισσότεροι τρόφιμοι είναι οικονομικά ασθενείς. Τα τετράδια τα αποστείλαμε στον Σύνδεσμο Πολυτέκνων για να μοιραστούν στα παιδιά των οικογενειών που έχουν ανάγκη», κατέληξε ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας Γ. Παπαδόπουλος. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ