23.6.2017 6:45

Με τα ΜΑΤ "έσπασαν" την απεργία των συμβασιούχων καταγγέλει η ΛΑ.Σ.

Τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας δείχνει ως "υπεύθυνους" για το σπάσιμο της απεργίας στον τομέα της Καθαριότητας η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Χίου. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίς το πρωί, ο κ. Βουρνούς και ο κ. Μπελέγρης με συνοδεία κλούβας των ΜΑΤ έσπασαν την απεργία των συμβασιούχων στο αμαξοστάσιο του Δήμου Χίου, μία ενέργεια που όπως αναφέρει η Λαϊκή Συσπείρωση δεν έχει ποτέ στην ιστορία. 

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο αναφέρει:

"Πέσανε οι μάσκες της δημοτικής αρχής Βουρνού . Με τα ματ εξέφρασε τη συμπαράσταση του στους εργαζόμενους.

Τα ξημερώματα σαν τους κλέφτες το επιτελείο Βουρνού με επικεφαλής τον ίδιο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο με συνοδεία  κλούβας των ματ έσπασαν την απεργία των συμβασιούχων στο αμαξοστάσιο του δήμου Χίου, απειλώντας ξεδιάντροπα.

Φαρισαίοι και υποκριτές μια μέρα πριν εξέφραζαν τη συμπαράσταση τους στους εργαζόμενους συμβασιούχους και τους έδιναν συγχαρητήρια, σήμερα απέδειξαν το πόσο καλοί μαθητές είναι της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και του κράτους βίας που υπηρετού.ν

Ως λαϊκή συσπείρωση τους καταγγέλλουμε και λέμε ξεκάθαρα:

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει του λαού η πάλη θα την σπάσει, αλλά και θα οδηγήσει στα σκουπίδια τέτοιες  ανάλγητης πολιτικές, μαζί με αυτούς που τις υπηρετούν.

Αυτό που συνέβη γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά της Χίου δήμαρχος να ηγείται της κρατικής βίας γι αυτό και πρέπει να βγάλει ο χιώτικος λαός συμπεράσματα και να τους πληρώσει με το ανάλογο πολιτικό νόμισμα.

Ντροπή τους".

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ