20.11.2023 12:53

Λάθος ειδοποιητήρια σε 560 πολίτες ότι δεν κατέβαλαν δημοτικά τέλη μέσω των λογαριασμών ρεύματος – Βίντεο

Το λάθος ενός υπαλλήλου της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών ήταν υπέρ αρκετό προκειμένου να δημιουργήσει αναστάτωση σε 560 συμπολίτες μας, οι οποίοι έλαβαν ειδοποιητήρια ότι το όνομά τους θα συμπεριληφθεί στους καταλόγους των ανεξόφλητων ποσών, επειδή δεν κατέβαλαν τα δημοτικά τέλη μέσω των λογαριασμών ρεύματος.

Όπως εξήγησαν τόσο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος όσο και η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, τα συγκεκριμένα ειδοποιητήρια εστάλησαν από λάθος με αποτέλεσμα αρκετοί συμπολίτες μας, είτε να θορυβηθούν είτε να καταβάλλουν επιπλέον ποσά.

Σύμφωνα με τους ίδιους, όσοι δεν προχώρησαν σε εξόφληση θα πρέπει να αγνοήσουν τα ειδοποιητήρια ενώ όσοι έσπευσαν να πληρώσουν τα συγκεκριμένα χρήματα θα πρέπει μέσω μίας υπεύθυνης δήλωσης στην αρμόδια διεύθυνση που θα αναγράφει το iban τους, να ζητήσουν επιστροφή, η οποία θα γίνει μέσω χρηματικού εντάλματος πληρωμής.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ