Αυτοδιοίκηση

6/12/18 11:36

τελ. ενημ.: 6/12/18 11:36

ΛΑΣ: «Το Σ.Α.Σ. στη Χίο αποτελεί άλλη μία φιέστα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Δημοτικής και Περιφερειακής Αρχής»

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Χίου καταψηφίζει τη συγκεκριμένη σύγκλιση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊών Συγκοινωνιών στη Χίο, χαρακτηρίζοντας το ως «φιέστα» και καλεί του Χιώτες να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα μπροστά στις τριπλές εκλογές που έρχονται, να ρίξουν μία ενιαία και μοναδική ψήφο  στη ΛΑΣ και το ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τους αναφέρουν:   

Με τυμπανοκρουσίες στα ΜΜΕ αναγγέλλεται η σύγκληση του Συμβουλίου  Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ) στη Χίο, έπειτα από πρόσκληση των τοπικών αρχόντων και φορέων.

Το θέμα συζητήθηκε και στο δημοτικό συμβούλιο ως επιτυχία της δημοτικής αρχής, ωστόσο άνθρακας ο θησαυρός.

Το Σ.Α.Σ δεν πρόκειται να ασχοληθεί ούτε με τα πανάκριβα εισιτήρια που έχουν επιβάλλει οι ακτοπλόοι εφοπλιστές και ξεζουμίζουν τους νησιώτες, ούτε με τις φοροαπαλλαγές  που απολαμβάνουν από όλες τις κυβερνήσεις, ούτε με τα χρέη τους στα ασφαλιστικά ταμεία, ούτε με τις περικοπές στις όποιες μειώσεις έκαναν λόγω της μονοπώλησης των ακτοπλοϊκών γραμμών.

Πολύ δε περισσότερο δεν θα ασχοληθεί με την ακτοπλοϊκή σύνδεση όλων των νησιών μας και της Χίου για 365 μέρες το χρόνο και όχι όποτε συμφέρει το εφοπλιστικό κεφάλαιο.

Με το μεταφορικό ισοδύναμο θα ασχοληθούν, που όσο και αν ελαφρύνει σε ένα βαθμό τις λαϊκές οικογένειες, έτσι όπως εφαρμόζεται, δεν παύει να αποτελεί επιδότηση του κράτους και των φορολογούμενων προς τους ακτοπλόους εφοπλιστές των οποίων τα υπερκέρδη παραμένουν στο ακέραιο.

Προεκλογική πασαρέλα δωρεάν θα κάνουν τα υπουργικά στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, στις πλάτες μας και δωρεάν διακοπές οι παρατρεχάμενοι με χειροκροτητές τη Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή, που συμπληρώνουν το πάζλ των πρόθυμων χορηγών των εφοπλιστών.

 

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση