16.7.2021 9:01

«Κύριε Δήμαρχε συμμαζέψτε τον Γενικό Γραμματέα»

Ο Δήμος δεν είναι στρατός, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση

Με μια κατάπτυστη επιστολή του , μνημείο αντιδημοκρατικής νοοτροπίας και αυταρχισμού, ο γενικός γραμματέας του δήμου κ. Ζερβάκης, επιχειρεί  ωμή παρέμβαση προς τις υπηρεσίες του δήμου, προκειμένου να τις φιμώσει, ώστε να μην ενημερώνουν τις αντιπολιτεύσεις και γενικά τους δημοτικούς συμβούλους, επικαλούμενος διατάξεις , που ως συνήθως τις ερμηνεύει αυθαίρετα.

Δεν έχει αντιληφθεί ,   ότι είναι διορισμένος , άρα υπάλληλος και υφιστάμενος του κάθε αιρετού δημοτικού και τοπικού συμβούλου, εντεταλμένος να διευκολύνει συμπολίτευση και αντιπολίτευση στο έργο τους και όχι να τοποθετεί εμπόδια,  να υπονομεύει το έργο όλων μας και να αυθαιρετεί σε βάρος της  όποιας διαφάνειας απέμεινε στη λειτουργία του δήμου με ευθύνη της δημοτικής αρχής, σε βάρος της όποιας δυνατότητας ελέγχου έχει απομείνει στις αντιπολιτεύσεις.

Επιτέλους υπάρχουν και όρια!!! Τις υποδείξεις για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας ως δημοτικών συμβούλων ας τις κρατήσει για τον εαυτό του

Καλούμε το δήμαρχο να  ζητήσει την παραίτησή του αν δεν ανακαλέσει  άμεσα την εγκύκλιο του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» , διαφορετικά επωμίζεται  και καλύπτει τέτοιες αντιδημοκρατικές συμπεριφορές που γυρνάνε το δήμο σε μαύρες για τη χώρα μας εποχές .

Σε κάθε περίπτωση για τη Λαϊκή Συσπείρωση αν δεν υπάρξει ανάκληση και παραμείνει στη θέση του ο γενικός Γραμματέας, είναι πρόσωπο ανεπιθύμητο.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ