13.6.2018 15:18

Ξεκινάει η μετεγκατάσταση των Υπηρεσιών της Περιφέρειας στο Κολέγιο -BINTEO

Μέχρι τον Ιούλιο η πλήρης ανάπτυξη των Υπηρεσιών της Περιφέρειας στο νέο κτήριο

Κοινή συνέντευξη στον καινούργιο χώρο που θα φιλοξενεί πλέον  τις Υπηρεσίες  της Περιφέρειας, έδωσαν σήμερα το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Στ. Κάρμαντζης και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Γ. Ξενάκης.

Η πρώτη μετακίνηση θα είναι της Διεύθυνσης Ανάπτυξης, η οποία για 10 ημέρες δεν θα εξυπηρετεί τους πολίτες έως ότου ανασυγκροτηθεί στον νέο  περιβάλλοντα χώρο της και έπειτα θα ακολουθήσουν η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, η Διεύθυνση Υγείας και η Διεύθυνση Συγκοινωνιών. «Με την μετεγκατάσταση των 4 αυτών Υπηρεσιών σε ένα κτήριο, επιτυγχάνονται δύο βασικά πράγματα. Πρώτον εξοικονόμηση ενός μεγάλου ποσού, που μέχρι τώρα κατέβαλλε η Περιφέρεια σε ενοίκια, και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς δεν θα χρειάζεται για δύο Υπηρεσίες να διανύει μεγάλη απόσταση», εξηγεί ο Στ. Κάρμαντζης.

Μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς για τη διαδικασία της πλήρους ανάπτυξης του Κολεγίου, με μοναδικό ζήτημα τον χώρο στάθμευσης, που αν και υπάρχει αρκετός αφού η πίσω πλευρά του κτηρίου ενώνεται με τον χώρο στάθμευσης του Εύωδου  δεν μπορεί να ασφαλτοστρωθεί αν δεν δώσει το πράσινο φως η Αρχαιολογία.  

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ