Αυτοδιοίκηση

13/6/18 15:18

τελ. ενημ.: 13/6/18 15:24

Ξεκινάει η μετεγκατάσταση των Υπηρεσιών της Περιφέρειας στο Κολέγιο -BINTEO

Μέχρι τον Ιούλιο η πλήρης ανάπτυξη των Υπηρεσιών της Περιφέρειας στο νέο κτήριο

Κοινή συνέντευξη στον καινούργιο χώρο που θα φιλοξενεί πλέον  τις Υπηρεσίες  της Περιφέρειας, έδωσαν σήμερα το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Στ. Κάρμαντζης και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Γ. Ξενάκης.

Η πρώτη μετακίνηση θα είναι της Διεύθυνσης Ανάπτυξης, η οποία για 10 ημέρες δεν θα εξυπηρετεί τους πολίτες έως ότου ανασυγκροτηθεί στον νέο  περιβάλλοντα χώρο της και έπειτα θα ακολουθήσουν η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, η Διεύθυνση Υγείας και η Διεύθυνση Συγκοινωνιών. «Με την μετεγκατάσταση των 4 αυτών Υπηρεσιών σε ένα κτήριο, επιτυγχάνονται δύο βασικά πράγματα. Πρώτον εξοικονόμηση ενός μεγάλου ποσού, που μέχρι τώρα κατέβαλλε η Περιφέρεια σε ενοίκια, και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς δεν θα χρειάζεται για δύο Υπηρεσίες να διανύει μεγάλη απόσταση», εξηγεί ο Στ. Κάρμαντζης.

Μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς για τη διαδικασία της πλήρους ανάπτυξης του Κολεγίου, με μοναδικό ζήτημα τον χώρο στάθμευσης, που αν και υπάρχει αρκετός αφού η πίσω πλευρά του κτηρίου ενώνεται με τον χώρο στάθμευσης του Εύωδου  δεν μπορεί να ασφαλτοστρωθεί αν δεν δώσει το πράσινο φως η Αρχαιολογία.  

 

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση