Αυτοδιοίκηση

12/3/19 15:32

τελ. ενημ.: 12/3/19 19:53

Στ. Κάρμαντζης: "Καμία χρηματοδότηση της Π.Ε. Χίου στην Α. Γιούσεφ"

Τα επικριτικά σχόλια εκατοντάδων χρηστών του διαδικτύου συγκέντρωσε η παρουσία της γνωστής χορεύτριας Αναστασίας Γιούσεφ στον Αγά της Ελάτας ενώ από τα σχόλια δεν γλύτωσε ούτε ο αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Κάρμαντζης αφού τις τελευταίες ώρες διακινήθηκε αφίσα με τη γνωστή χορεύτρια σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Χίου.

Ποια όμως είναι η πραγματική αλήθεια; Ο «π» επικοινώνησε με τον αντιπεριφερειάρχη Σταμάτη Κάρμαντζη προκειμένου να μάθει αν τελικά η Περιφερειακή Ενότητα Χίου χρηματοδότησε την παρουσία της χορεύτριας στη Χίο.

«Ναι υπήρξε χρηματοδότηση», ήταν η ξεκάθαρη απάντηση του αντιπεριφερειάρχη Σταμάτη Κάρμαντζη για να εξηγήσει λίγο αργότερα: «Από την πλευρά της Περιφερειακής Ενότητας Χίου χρηματοδοτήθηκαν συνολικά 11 Πολιτιστικοί Σύλλογοι με το ποσό των 500 ευρώ προκειμένου να αγοράσουν εδέσματα και ότι άλλο χρειάζονταν. Αυτή ήταν και η έννοια της συνδιοργάνωσης. Από την πλευρά μας δεν εξετάσαμε το πρόγραμμα του κάθε συλλόγου, σπεύσαμε όπως συνηθίζουμε να σταθούμε έμπρακτα στο πλευρό των Συλλόγων που πασχίζουν να διατηρήσουν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας. Αν η Ελάτα αποφάσισε να καλέσει μία χορεύτρια, είναι κάτι που τελικά δεν αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Χίου. Εμείς τον Σύλλογο χρηματοδοτήσαμε και όχι την χορεύτρια».  

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση