12.3.2019 15:32

Στ. Κάρμαντζης: "Καμία χρηματοδότηση της Π.Ε. Χίου στην Α. Γιούσεφ"

Τα επικριτικά σχόλια εκατοντάδων χρηστών του διαδικτύου συγκέντρωσε η παρουσία της γνωστής χορεύτριας Αναστασίας Γιούσεφ στον Αγά της Ελάτας ενώ από τα σχόλια δεν γλύτωσε ούτε ο αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Κάρμαντζης αφού τις τελευταίες ώρες διακινήθηκε αφίσα με τη γνωστή χορεύτρια σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Χίου.

Ποια όμως είναι η πραγματική αλήθεια; Ο «π» επικοινώνησε με τον αντιπεριφερειάρχη Σταμάτη Κάρμαντζη προκειμένου να μάθει αν τελικά η Περιφερειακή Ενότητα Χίου χρηματοδότησε την παρουσία της χορεύτριας στη Χίο.

«Ναι υπήρξε χρηματοδότηση», ήταν η ξεκάθαρη απάντηση του αντιπεριφερειάρχη Σταμάτη Κάρμαντζη για να εξηγήσει λίγο αργότερα: «Από την πλευρά της Περιφερειακής Ενότητας Χίου χρηματοδοτήθηκαν συνολικά 11 Πολιτιστικοί Σύλλογοι με το ποσό των 500 ευρώ προκειμένου να αγοράσουν εδέσματα και ότι άλλο χρειάζονταν. Αυτή ήταν και η έννοια της συνδιοργάνωσης. Από την πλευρά μας δεν εξετάσαμε το πρόγραμμα του κάθε συλλόγου, σπεύσαμε όπως συνηθίζουμε να σταθούμε έμπρακτα στο πλευρό των Συλλόγων που πασχίζουν να διατηρήσουν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας. Αν η Ελάτα αποφάσισε να καλέσει μία χορεύτρια, είναι κάτι που τελικά δεν αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Χίου. Εμείς τον Σύλλογο χρηματοδοτήσαμε και όχι την χορεύτρια».  

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ