Αυτοδιοίκηση

27/2/18 12:25

τελ. ενημ.: 27/2/18 18:29

Χήρευσε εκ νέου η «στοιχειωμένη θέση»

Παραιτήθηκε από συνεργάτης επικοινωνίας του Μαν. Βουρνού και η Μ. Κάργα

Την τέταρτη κατά σειρά παραίτηση ειδικού συνεργάτη σε θέματα επικοινωνίας παρέλαβε πριν λίγα εικοσιτετράωρα ο Μαν. Βουρνούς. Η μέχρι πρότινος εκτελούσα χρέη συνεργάτη, Μαρ. Κάργα, γνώρισε με τη σειρά της τι θα πει δύναμη της γραφειοκρατίας και απεχώρησε από τα καθήκοντα της, αδύνατον να αντέξει το φορτίο των υποχρεώσεων επί 9 μήνες απλήρωτη!

Η συνεργασία της κ. Κάργα με τον δήμαρχο δεν εμφάνισε νεφώσεις, όπως με τους προηγούμενους συνεργάτες του, ωστόσο μάλλον κανένας εργαζόμενος δεν ανέχεται τον επί 9μήνο εμπαιγμό της διοίκησης προκειμένου να λάβει τα δεδουλευμένα του.

Η κ. Κάργα επελέγη από το δήμαρχο για τη θέση της συμβούλου σε θέματα επικοινωνίας από τον περασμένο Ιούνιο και πέτυχε τελικά την υπογραφή σύμβασης μόλις τον περασμένο Νοέμβριο! Η υπόθεση της, μολονότι το πνεύμα του νόμου δίνει προσωποπαγή χαρακτηριστικά στη συγκεκριμένη θέση των ειδικών συμβούλων και συνεργατών, σκόνταψε εκ νέου στην έγκριση της από την Αποκεντρωμένη και κατέληξε να κρίνεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο! Ήταν προφανές ότι οι «αόρατες δυνάμεις» λειτουργίας των δημοτικών μηχανισμών είχαν βάλει πάλι το χεράκι τους. Όπως επίσης ότι, παρά το γεγονός ότι σε 15σέλιδη εισήγηση του το Ελεγκτικό Συνέδριο ουσιαστικά επιδοκίμαζε την επιλογή, από τότε μέχρι και σήμερα αναφύονταν διαρκώς νέα γραφειοκρατικά εμπόδια για την πληρωμή ακόμα και των 4 μηνών που μεσολάβησαν της υπογραφής της σύμβασης.

Τελικά, μη αντέχοντας άλλο τον διοικητικό εμπαιγμό, η κ. Κάργα υπέβαλε στο δήμαρχο την παραίτηση της, με το ερώτημα ποιος διοικεί τελικά το Δήμο, σε σημείο που να μην εφαρμόζονται ούτε οι προσωπικές επιλογές του Μαν. Βουρνού, να επανέρχεται πλέον μετ’ επιτάσεως μετά το νέο περιστατικό.

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση