28.6.2017 16:52

«Κάτι συμβαίνει με τις απευθείας αναθέσεις έργων…»

Καταγγελίες για κατ’ επανάληψη αναθέσεις σε συγκεκριμένους ιδιώτες από τον Στ. Καμπούρη

Το ζήτημα των απευθείας αναθέσεων έργων που αφορούν στην αντιπυρική προστασία στα χωριά, σε συγκεκριμένα πρόσωπα κατ’ επανάληψη, έθιξε κατά τη διάρκεια της Οικονομικής Επιτροπής της Τετάρτης ο σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Στ. Καμπούρης.

 Όπως κατήγγειλε, από τα στοιχεία προκύπτει ότι οι αναθέσεις για παράδειγμα σε χορτοκοπές γίνονται συνεχώς στα ίδια άτομα, τα οποία εκτός των άλλων παρέχουν ιδιαίτερα μικρό ποσοστό της τάξεως του 3%.

Οι καταγγελίες του Στ. Καμπούρη δεν σταματούν εκεί, αφού όπως είπε υπάρχουν εργολάβοι οι οποίοι ναι μεν παίρνουν το έργο, παραχωρώντας το στη συνέχεια σε εργολάβους που έχουν αποκλειστεί από την ανάληψη δημοσίων έργων.

Από την πλευρά του πάντως ο Μανώλης Βουρνούς ως πρόεδρος της Επιτροπής δήλωσε αδυναμία να απαντήσει παραπέμποντας στους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, οι οποίοι θα κληθούν να απαντήσουν.  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ