Αυτοδιοίκηση

14/8/17 13:32

τελ. ενημ.: 17/8/17 9:40

Κάλιο αργά, παρά ποτέ προβολή της Χίου στους σταθμούς του Μετρό

Έστω και στα μέσα Αυγούστου η Χίος έχει την ευκαιρία γνωριμίας της με το επιβατικό κοινό του Μέτρου μέσα από δωρεάν διαφημιστική καμπάνια, όπως από τις 14 Ιουλίου είχε προαναγγείλει ο «π».

Ήδη στις οθόνες των συρμών και των στάσεων του Μετρό προβάλλεται φωτογραφικό και βιντεοσκοπημένο υλικό από εικόνες του νησιού μας. Την ευκαιρία προβολής αξιοποίησε και ο 6ος Ημιμαραθώνιος Χίου για να διαφημίσει το σημαντικό δρομικό γεγονός του νησιού μας.

Η νέα διαφημιστική προβολή της Χίου εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της ΣΤΑΣΥ ΜΕΤΡΟ, η οποία ανταποκρίθηκε θετικά στο προ μηνών αίτημα  που της είχε καταθέσει ο Δήμος Χίου για δωρεάν διαφημιστική προβολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «π»,  οι υπεύθυνοι της εταιρείας έδωσαν  άμεσα το πράσινο φως για την έναρξη της δωρεάν διαφημιστικής προβολής  της Χίου μέσα από τις οθόνες του ΜΕΤΡΟ καθότι θεωρούν ότι η εικόνα του νησιού  τα τελευταία χρόνια έχει πληγεί τόσο από  το προσφυγικό-μεταναστευτικό όσο και από τις καταστροφικές πυρκαγιές. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση