21.2.2022 10:30

"Χίος Μπροστά" για Τελωνείο: "Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια"

Την Τετάρτη έλεγε η Δημοτική αρχή ότι ήταν έτοιμη η αίθουσα υποδοχής τουριστών. Δύο μέρες μετά την καταγγέλλουν για ανικανότητα και προχειρότητα οι ίδιοι οι εργαζόμενοι!!

Η Χίος βαλτώνει όλο και περισσότερο με τη συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή, η οποία δείχνει εμφανή τα σημάδια ανικανότητας της και καθημερινά αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων.

Για μια ακόμη φορά ο κ. Κάρμαντζης και η ομάδα του ,προσπάθησαν με ψέματα και κούφια λόγια του αέρα ,να πείσουν ότι κάνουν έργο και νοιάζονται για το καλό της Χίου.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα μετά από 2,5 χρόνια ανυπαρξίας έργου αποδεικνύουν κάθε μέρα ότι μόνο όταν πρόκειται για επιζήμιες αποφάσεις και ενέργειες (κατασκευή υπερδομών, μετατροπή της Χίου σε σκουπιδότοπο όλου του Αιγαίου, σπατάλη δημοσίου χρήματος και άσκηση μικροπολιτικής ) είναι πρώτοι και καλύτεροι.

Περιχαρής ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου αρχή της βδομάδας δήλωνε στα ΜΜΕ ότι όλα θα ήταν έτοιμα στην αίθουσα αφίξεων στο λιμάνι μια και θα ξεκινούσαν τα πρώτα δρομολόγια για τα πλοιάρια από την Τουρκία.

Όμως τα ψέματα έχουν κοντά πόδια. Οι πρώτες αφίξεις έγιναν σε χώρους που θύμιζαν εργοτάξια τριτοκοσμικών χωρών ,όπως άλλωστε καταγγέλλουν αγανακτισμένοι τόσο για τις συνθήκες δουλειάς τους όσο και για την εικόνα του τόπου μας οι υπάλληλοι του Τελωνείου σε αναρτήσεις τους στο fb.

Αν δεν αντιλαμβάνονται ότι εκτίθενται με τις ανούσιες καθημερινές κούφιες δηλώσεις και φωτογραφίσεις τους προκειμένου να δείξουν ότι παράγουν έργο, ας αρκεστούν μόνο στις φωτογραφίσεις. Έτσι αφ' ενός δεν θα εκτίθενται τόσο πολύ ,δεν θα κάνουν ζημιά στην Χίο και αφετέρου θα καλύπτουν το άγχος που έχουν για την καθημερινή προβολή τους και την κατά φαντασία “παραγωγή έργου”.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ