13.3.2019 10:25

Για παραδοσιακά ποτά και όχι για τη Γιούσεφ η επιχορήγηση της Περιφέρειας στην Ελάτα

Ανακοίνωση από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου

Με ανακοίνωση, που έστειλε το πρωί της Τετάρτης, σε όλα τα τοπικά Μέσα η Περιφερειακή Ενότητα Χίου εξηγεί πως ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο των εκδηλώσεων στον Αγά της Ελάτας, όπως για κανένα. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου στηρίζοντας έμπρακτα το έργο των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων της Χίου ενίσχυσε οικονομικά στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης 12 συνολικά συλλόγους της Χίου στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσαν μετά από αιτήματά τους. Η οικονομική ενίσχυση γίνεται με βάση την  294/7-3-2019 ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.  Καμιά εμπλοκή δεν έχει η Περιφέρεια στο περιεχόμενο των εκδηλώσεων το οποίο αποτελεί αποκλειστικά ευθύνη των πολιτιστικών συλλόγων.

Κοινοποιούμε απόσπασμα της 294/7-3-2019 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής:

Συνδιοργάνωση με τον Εκπολιτιστικό Όμιλο Ελάτας «Γ. Βερίτης» της παραδοσιακής αποκριάτικης εκδήλωσης με τίτλο «Αγάς Ελάτας» στην πλατεία της Ελάτας την Καθαρά Δευτέρα 11/03/2019. Κατόπιν του αιτήματος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελάτας στον οποίο αναφέρεται αναλυτικά ο προϋπολογισμός της προτεινόμενης για συνδιοργάνωση εκδήλωσης, η Π.Ε. Χίου θα καλύψει τη δαπάνη προμήθειας παραδοσιακών Χιώτικων ποτών αξίας 497.18 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.»

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ