Αυτοδιοίκηση

23/10/18 15:38

τελ. ενημ.: 23/10/18 15:39

Για λίγες ώρες η θολότητα του νερού στο Βροντάδο απαντά η ΔΕΥΑΝΧ

Σε διευκρινήσεις, αποδίδοντας τη θολότητα του νερού που παρουσιάστηκε στο Βροντάδο σε εργασίες αποκατάστασης του δικτύου, προχώρησε η διοίκηση της ΔΕΥΑΝΧ. Σε επιστολή της στο politischios.gr αναφέρει:

Σχετικά με το δημοσίευμα της 22/10/18 στο Πολίτης Chios web news «Τρέχουν… καφέ οι βρύσες του Βροντάδου» σας πληροφορούμε τα παρακάτω: στις 17/10/18 συνεργία της ΔΕΥΑΧ επενέβησαν για  αποκατάσταση βλάβης δικτύου στην περιοχή της Δασκαλόπετρας. Συνέπεια της αποκατάστασης παρά την εκκένωση του δικτύου ήταν υπολείμματα των εσωτερικών τοιχωμάτων σωληνώσεων να καταλήξουν σε ορισμένες παροχές εμφανίζοντας θολότητα στο «νερό της βρύσης» τοπικά στην περιοχή (χαμηλή περιοχή Δασκαλόπετρας - όρμος Λω- Βελονάς) και για διάστημα λίγων ωρών.

Θυμίζουμε ότι για  ενημέρωση  προβλημάτων στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στο κέντρο εξυπηρέτησης του δημότη Δήμου Χίου  https://ked.chios.gov.gr/ ή τηλεφωνικά στο 22710 44352.

Σχετικά με την αναφορά για το εκ περιτροπής ωράριο σε περιοχές του Δήμου, αυτό συνεχίζει να είναι αναγκαίο παρά την εποχιακή μείωση κατανάλωσης, δεδομένου ότι δεν έχουν ξεκινήσει οι βροχοπτώσεις και δεν έχουν αναπληρωθεί τα υδάτινα αποθέματα.  

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση