4.2.2019 21:21

Επίσημη πρώτη για τη «Συμμαχία Αξιών» του Κώστα Τριαντάφυλλου

Ανακοινώθηκε το όνομα του συνδυασμού και οι βασικοί πυλώνες του προγράμματός του

Δυναμικό ξεκίνημα δίνοντας παράλληλα τους κύριους άξονες της προεκλογικής του εκστρατείας έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο υπ. Δήμαρχος Κώστας Τριαντάφυλλος, δημοσιοποιώντας το όνομα του συνδυασμού του μέσω Facebook.

Με πλάνα από τη Χίο και με φόντο τη βιβλιοθήκη του δικηγορικού του γραφείου ο Κώστας Τριαντάφυλλος, ανέλυσε την ονομασία του συνδυασμού του, θέτοντας τους βασικούς πυλώνες του προγράμματός του.

Το περιβάλλον Τριαντάφυλλου αναφέρεται σε μια καθαρά συνειδητή επιλογή σιωπής όλο το προηγούμενο διάστημα ως μια στρατηγική, η οποία έχει ως μοναδικό στόχο η … επανεμφάνιση να δείξει στοιχεία οργάνωσης, που θα πείθουν ότι υπάρχει ετοιμότητα για την άμεση  διοίκηση του Δήμου.

Σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται ο προγραμματικός λόγος της παράταξης, τμήματα του οποίου θα αρχίσουν να δημοσιοποιούνται τμηματικά, ενώ εξετάζεται αν πρέπει να δοθεί τώρα στη δημοσιότητα ο πρώτος κατάλογος υποψηφίων ή είναι καλύτερο να ανακοινωθούν στην ώρα τους.

Το βέβαιο είναι ότι προετοιμάζεται μια επικοινωνιακή παρουσία που θα διαφέρει αισθητά από όσες έχουμε ζήσει ως σήμερα και θα στοχεύει στην ενεργοποίηση των νέων ηλικιακά στρωμάτων, μια και η τελική επιλογή είναι ο συγκερασμός έμπειρων και νέων στελεχών στην οριστική μορφή του συνδυασμού.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ