1.8.2019 14:18

«Επιλεκτική η ευαισθησία των «πατέρων» του συλλόγου υπάλληλων της ΠΕ Χίου»

Για τεκμήριο θράσους, αλαζονείας και υποκρισίας, κάνει λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στην πρόσφατη ανακοίνωση του συλλόγου των υπαλλήλων της ΠΕ Χίου αναφορικά με το «εντέλλεσθε» για τους εξεταστές.

Στην απάντηση του αναφέρει:

«Δεν εξέπληξε κανέναν, αντίθετα  αγανάκτησε και εξόργισε, η επιλεκτική ευαισθησία των «πατέρων», όχι των εργαζομένων του συλλόγου υπαλλήλων της Π.Ε. Χίου η επιστολή συμπαράστασης για τους συναδέλφους τους εξεταστές της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Χίου. Αποτελεί τεκμήριο θράσους, αλαζονείας, υποκρισίας και ύβρεως εντέλει για το συνταγματικό δικαίωμα των συμπολιτών μας για δικαίωμα σε εξετάσεις απόκτησης διπλώματος οδήγησης.

Φυσικά όποιος δεν έχει επιχειρήματα προσφεύγει χωρίς αιδώ σε ψεύδη και συκοφαντίες. Υπάρχουν  φάκελοι και επιστολές που καταδεικνύουν περίτρανα τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη προς αυτή τη κατεύθυνση.

Βέβαια ούτε λόγος για τις επί 5μηνο παρακλητικές συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη με τους εξεταστές για τη λήξη της ομηρείας των συμπολιτών μας , έστω και με 2-3 εξεταστές της Π.Ε. Χίου όπως συνέβη στις υπόλοιπες Π.Ε. της περιφέρειας Β. Αιγαίου.

Δεν θα ασχοληθώ περισσότερο με αυτούς που θεωρούν πως έχουν μόνο δικαιώματα.  Σημασία και ουσία έχει το ότι έστω και με αυτό τον τρόπο που αναγκάστηκα πλέον να χρησιμοποιήσω, οι συμπολίτες μας θα μπορέσουν να αποκτήσουν διπλώματα οδήγησης, δικαίωμα που τους είχε στερηθεί εδώ και 10 μήνες.

Κλείνοντας θέλω να διαβεβαιώσω τους «πατέρες» του συλλόγου εργαζομένων της Π.Ε. Χίου, πως απευθύνθηκαν με αυτό τον τρόπο σε λάθος αιρετό . Στον αιρετό και πολίτη αυτού του τόπου που πρεσβεύει την  άποψη, πως ηγέτης και σωτήρας αυτής της χώρας θα είναι ο πρωθυπουργός που θα επιβάλλει την αξιολόγηση στην Δημόσια Διοίκηση και θα διακόψει το καθεστώς μονιμότητας των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Όποιος διαθέτει προσόντα και εργάζεται ευσυνείδητα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν», καταλήγει ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Γιάννης Ξενάκης 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ