Αυτοδιοίκηση

25/4/17 11:35

τελ. ενημ.: 25/4/17 11:35

Επανεξετάζει τη συμμετοχή της στη διαπαραταξιακή η ΛΑ.Σ.

Τριγμούς στη συνοχή της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για το προσφυγικό φέρνουν οι διαρροές των τελευταίων ωρών γύρω από απόπειρα βιασμού ανηλίκου από πρόσφυγα. Καταδικάζοντας τις και χαρακτηρίζοντας τις «κακόβουλες και διαστρεβλωμένες» η Λαϊκή Συσπείρωση σε ανακοίνωση της αναφέρει:

«Ποτέ και πουθενά μέσα στην Επιτροπή δεν ειπώθηκαν από το αρμόδιο αντιδήμαρχο οι λέξεις περί απόπειρας  βιασμού, για θωπείες πρόσφυγα προς ανήλικο και άλλα, που σκοπίμως διαδίδονται και εντείνουν εμμέσως ή αμέσως τη φασιστικοποίηση του Χιώτικου λαού. Έγινε αναφορά στην αυθόρμητη κίνηση ενός πρόσφυγα που καταγγέλθηκε από μαγαζάτορα της περιοχής, οι γονείς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια ούτε είναι γνωστοί στην Αστυνομία, η οποία επενέβη για το περιστατικό, συνέλαβε  τον πρόσφυγα και από την ανάκριση δεν βρέθηκε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση δηλώνουμε ότι θα επανεξετάσουμε τη συμμετοχή μας σε μια Επιτροπή που κάποια μέλη της  δε σέβονται τις αμοιβαίες δεσμεύσεις γύρω από ένα λεπτό ζήτημα που ταλανίζει το νησί μας και τους πρόσφυγες και μετανάστες και για το οποίο  ο φασιστικός εσμός καιροφυλακτεί όπως φάνηκε και από τα τελευταία επεισόδια».

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση