2.9.2017 11:49

Ένοχη σιωπή από Καραμανή για την εικόνα του Κάστρου

Τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η Μονομετοχική, ως συνδιαχειρίστρια  της δομής στη Σούδα, φανερώνει η εδώ και μία ημέρα άρνηση του Γ. Καραμανή να σχολιάσει οτιδήποτε για το φωτορεπορτάζ του «π» από το οποίο προκύπτουν σημαντικές φθορές στο μνημείο του Κάστρου.

Ο κ. Καραμανής αρχικά εξέφρασε την ενόχληση του γιατί δεν ζητήθηκε η άποψη του προκειμένου να συμπεριληφθεί στο ρεπορτάζ, όταν ωστόσο ο «π» ζήτησε από τον αντιδήμαρχο να καταθέσει τις προθέσεις της Εταιρείας της οποίας προεδρεύει για την αποκατάσταση της απαράδεκτης εικόνας, αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε και ... ζήτησε χρόνο, προφανώς για να έρθει σε επαφή με τη συνδιαχειρίστρια της δομής Ύπατη Αρμοστεία.

Συνήγορος του Γ. Καραμανή, πριν ο αντιδήμαρχος πάρει δημόσια θέση, έσπευσε ως συνήθως να γίνει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τουρισμού, Δημ. Καράλης. Επιχειρώντας να πατήσει στη χθεσινή ευφορία της αγοράς για την ταυτόχρονη έλευση του κρουαζιερόπλοιου και Τούρκων επισκεπτών, με προσωπική του ανάρτηση υποβάθμισε το θέμα, δίνοντας διάσταση στις σημαντικές φθορές του βασικού οχυρωματικού μνημείου του νησιού ανάλογη με την κατάληψη του δημοτικού κήπου από τους πρόσφυγες, και απέδωσε, ως συνήθως, την ευθύνη για τη φθορά της εικόνας του νησιού στα ρεπορτάζ του «π»!

Πάντως, τα στελέχη της δημοτικής αρχής που δεν έχουν χρόνο να απαντήσουν για την αποκατάσταση του Κάστρου, διαθέτουν άφθονο χρόνο να κατακλύζουν τα κοινωνικά δίκτυα από τα εμπρηστικά σχόλια τους και να αλληλοβραβεύονται με likes σε μια καινοφανή αυτοϊκανοποίηση για τη δουλειά τους. Για αυτά βρίσκουν χρόνο...  

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ