6.3.2019 21:22

Εμφύλιος μεγατόνων στη δημοτική αρχή

Παντελής Καμπούρης: "Τα τερτίπια Παπαδόπουλου είναι μόνο για τα ψηφαλάκια" | Γ. Παπαδόπουλος: "Τελικά έχουμε υπερδήμαρχο τον Παντελή Καμπούρη στη θέση του Μανώλη Βουρνού"

Άνευ προηγουμένου κόντρα έχει ξεσπάσει στους κόλπους της δημοτικής αρχής με αφορμή τις δωρεές του Νομικού Προσώπου σε σωματεία του νησιού από είδη που σχετίζονται με το μεταναστευτικό.

Σε νεότερη δήλωσή του ο Παντελής Καμπούρης ξεκαθάρισε ότι τα είδη που παραχωρήθηκαν στο Νομικό Πρόσωπο ουδεμία σχέση έχουν με τη Μονομετοχική Εταιρεία του Δήμου Χίου αλλά προέρχονται από τη γερμανική Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Wings Of Help».

«Όλα τα είδη που παραλάβαμε είναι καταγεγραμμένα. Η αποδοχή από το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου καθώς και η διάθεσή τους σε σωματεία είναι με ομόφωνες αποφάσεις της Διοίκησης του Νομικού Προσώπου», ανέφερε ο Παντελής Καμπούρης.

Παράλληλα σημείωσε ότι το πρωτόκολλο παραχώρησης από το Νομικό Πρόσωπο προς την Διεύθυνση Πρόνοιας έχει υπογραφεί στις 19 Φεβρουαρίου κάτι που μαρτυρά ότι το Νομικό Πρόσωπο είχε ενημερώσει την Πρόνοια πριν από σχεδόν 1 μήνα.

«Ψάχνει τρόπο διαφυγής…»

Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, τράβηξε κι άλλο το σχοινί της αντιπαράθεσης, αποκαλύπτοντας μία άγνωστη πρόθεση του αντιδημάρχου Πρόνοιας, αυτή της παραίτησης. «Ο Γιώργος Παπαδόπουλος έχει ήδη ενημερώσει τον Δήμαρχο ότι προτίθεται να παραιτηθεί την Παρασκευή. Ψάχνει τρόπο διαφυγής για να είναι υποψήφιος με τον Κώστα Μουτζούρη στην Περιφέρεια. Δυστυχώς όλα αυτά τα τερτίπια είναι μόνο για τα ψηφαλάκια», επεσήμανε ο Παντελής Καμπούρης προσθέτοντας ότι ο αντιδήμαρχος αν ήθελε εξηγήσεις θα τις ζητούσε εντός της Οικονομικής Επιτροπής, κάτι που δεν έπραξε. 


Γιώργος Παπαδόπουλος: "Δεν παραιτούμαι, έχουμε υπερδήμαρχο τον Παντελή Καμπούρη στη θέση του Δημάρχου"

Ανταπαντώντας ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας Γιώργος Παπαδόπουλος σημείωσε ότι ο ίδιος ο Δήμαρχος του έχει ζητήσει να παραιτηθεί και όχι ο ίδιος. 

"Αυτή η συνομιλία περί παραίτησης αφορά μόνο εμένα και τον Δήμαρχο. Από τη στιγμή που αυτή η συζήτηση διοχετεύτηκε στον κ. Καμπούρη με τις ευλογίες του Δημάρχου έχω να πω στον κ. Καμπούρη ότι δεν παραιτούμαι. Αν θέλει ο Δήμαρχος να με παύσει ας το κάνει. Εγώ δεν παραιτούμαι. Δυστυχώς ο Δήμαρχος έχει αφήσει τον κ. Καμπούρη στη θέση του. Έχουμε φθάσει στο σημείο ένας μη αιρετός να υπερβαίνει τους αντιδημάρχους και τον ίδιο τον δήμαρχο. Δυστυχώς έχουμε υπερδήμαρχο τον Παντελή Καμπούρη στη θέση του Μανώλη Βουρνού", ανέφερε. 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ