6.10.2017 18:32

Εκθέτει τη Δημοτική Αρχή ακόμα και ο Κ. Φουτράκης

Προανήγγειλε την παραίτηση του ο πάρεδρος του Χαλκειούς προκειμένου να πιέσει τον Δήμο «επιτέλους να ενεργοποιηθεί»

Τη δημοτική αρχή εκθέτει, λίγες ημέρες μετά την κινητοποίηση- φιάσκο στο Χαλκειός, ο πάρεδρος του χωριού Κώστας Φουτράκης, κάνοντας λόγο για στασιμότητα από πλευράς Δήμου παρά τις διαβεβαιώσεις ότι θα κινηθεί άμεσα διά της νομικής οδού για την περίπτωση της ΒΙ.ΑΛ..

Ο κ. Φουτράκης, από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου προανήγγειλε την παραίτησή του εάν μέχρι τη Δευτέρα ο Δήμος δεν αντιδράσει στις μονομερείς ενέργειες του Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής που αυξάνουν την χωρητικότητα της ΒΙ.ΑΛ..

«Πρέπει να πάρουμε πλέον απαντήσεις. Θέλω να ξέρω εάν προβλέπεται να γίνει κάτι μέχρι τη Δευτέρα. Πλέον έχουν στηθεί 20 σκηνές των 10 ατόμων και δύο πολύ μεγάλες σκηνές. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Αν μέχρι τη Δευτέρα δεν πάρω απάντηση τότε θα φύγω. Πλέον το Χαλκειός χρειάζεται Χαλίφη. Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να ακούω άλλες βρισιές», ανέφερε ο κ. Φουτράκης.

Τα πυρά του κατά της Δημοτικής Αρχής, εξαπέλυσε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Καμποχώρων Στ. Καμπούρης λέγοντας ότι αν το Δημοτικό Συμβούλιο είχε συνεδριάσει εκτάκτως το σώμα θα αποφάσιζε ασφαλιστικά μέτρα και το στήσιμο το σκηνών θα είχε σταματήσει.

Από την πλευρά του πάντως ο Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς δήλωσε αδυναμία να απαντήσει επί τους θέματος, σημειώνοντας ότι το ζήτημα παρακολουθεί στενά η νομική υπηρεσία του Δήμου. «Μοναδικός υπεύθυνος για να απαντήσει από πλευράς Δήμου είναι η νομική υπηρεσία που με δική μου εντολή έχει έρθει σε επαφή με τον κ. Φουτράκη. Δυστυχώς η νομική σύμβουλος δεν είναι εδώ για να μπορέσει να μας ενημερώσει», κατέληξε ο κ. Βουρνούς. 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ