30.7.2020 18:06

«Είχε παραδοθεί στικάκι με την προμελέτη για το γήπεδο του Εφήβου» [vid]

Συνέντευξη Τύπου με θέμα τα όσα έχουν ειπωθεί για το γήπεδο του Εφήβου και το εάν υπήρχε τελικά μελέτη για τη συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση, παραχώρησαν οι Μανώλης Βουρνούς και Παντελής Καμπούρης, εστιάζοντας παράλληλα και στα όσα είχε κάνει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, για τα έργα ύψους 2,9 εκ. ευρώ που είχαν χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Τα στελέχη της «Πρωτοβουλίας» σημείωσαν ότι καταβλήθηκε τεράστια προσπάθεια για την εξασφάλιση των 2,9 εκ. ευρώ, προσθέτοντας ότι το γήπεδο του Εφήβου όχι μόνο είχε φθάσει στο στάδιο της προμελέτης, απεναντίας είχαν καθοριστεί και τα επόμενα βήματα που χρειάζονται για να φθάσει το έργο στο στάδιο της συμβασιοποίησης.

Οι ίδιοι μάλιστα ανέφεραν ότι, παραδίδοντας τη Δημοτική Αρχή τον περασμένο Σεπτέμβριο, παρέδωσαν ένα cd στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου το οποίο περιείχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα καθώς και την προμελέτη της ειδικής συμβούλου του τέως Δημάρχου.

Μανώλης Βουρνούς και Παντελής Καμπούρης, καταλόγισαν ολιγωρία στη Δημοτική Αρχή λέγοντας ότι  11 μήνες δεν έκαναν το παραμικρό για το γήπεδο του Εφήβου, με αποτέλεσμα το έργο να κινδυνεύει να χαθεί οριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα του συγκεκριμένου γηπέδου, προσθέτοντας ότι άλλα αποφασίζει ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου και άλλα η Δημοτική Αρχή, αφού κατά τους ίδιους ο Γιάννης Μανάρας ζήτησε να λυθεί η σύμβαση μεταξύ Νομικού Προσώπου και Εφήβου και το γήπεδο να επιστρέψει πίσω στον αθλητικό Σύλλογο.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ