21.8.2017 13:19

Εδέησε ο Δήμος να ενημερώσει για την ανακύκλωση

Τέλος στην προσβλητική για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου συμπεριφορά αποφασίζει να θέσει η δημοτική αρχή, εντάσσοντας εντός ημερησίας διατάξεως θέμα για συζήτηση την πορεία της ανακύκλωσης.

Πάνω από ένα εξάμηνο προσωπικά ο Μαν. Βουρνούς δεσμεύεται να εισαχθεί προς συζήτηση το θέμα, ωστόσο με το πρόσχημα ότι η Υπηρεσία είναι ανέτοιμη διαρκώς αναβάλλεται. Η άσκηση πίεσης εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς υπάρχουν διιστάμενες απόψεις ως προς τα μεγέθη των ανακυκλώσιμων υλικών μεταξύ Δήμου και «Οικόπολις», υποχρέωσε πια τη δημοτική αρχή, μετά την ανεπιτυχή απόπειρα να συζητήσει το θέμα εκτός ημερησίας διατάξεως, να το εντάξει κανονικά προς συζήτηση στη συνεδρίαση της Τετάρτης 23 Αυγούστου. Το θέμα θα εισηγηθεί ο καθ’ ύλην αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γ. Μπελέγρης, ο οποίος επιμένει ότι τα ανακυκλώσιμα υλικά που αποστέλλονται από τη Χίο στην Αθήνα είναι περισσότερα συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά, δίχως όμως να διευκρινίζει αν σε αυτά εντάσσονται και υλικά από άλλες ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο νησί μας.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ