15.12.2023 15:37

Δρομολογούνται τα έργα για την ανάπλαση των παιδικών χαρών και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Χίου: «Συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τα έργα αναβάθμισης της ποιότητας ζωής για το νησί μας. Ειδικότερα δημοπρατείται με προγραμματική σύμβαση με το Δίκτυο Ελληνικών πόλεων για την Ανάπτυξη στις 18-1-24 η «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ» προϋπολογισμού 293.000€. Το σημαντικό αυτό έργο περιλαμβάνει την ανάπλαση των παιδικών χαρών Παρπαριάς, Βολισσού, Κουρουνίων, Αγ. Εφραιμ, Σίφι, Δαφνώνα, Νενήτων και Αρμολίων. Ακολουθούν τον επόμενο μήνα η δημοπράτηση για τον εκσυγχρονισμό του σταδίου Χίου Π/Υ 400.000€, την ανακαίνιση του γηπέδου Καλαμωτής Π/Υ 500.000€ και την βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου με Π/Υ 440.000€ που περιλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων των γηπέδων ποδοσφαίρου 5Χ5 Βαβύλων και Λιθίου και των γηπέδων καλαθοσφαίρισης Αγιασμάτων, Αρμολίων, Καλλιμασιάς, Καρυών, Λαγκάδας, Μεστών, Νεοχωρίου και Ολύμπων.

Τα έργα αυτά αποτελούν προστιθέμενη αξία για τον τόπο μας και σύντομα οι δημότες μας θα απολαμβάνουν αναβαθμισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους αναψυχής».

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ