25.2.2018 10:54

Διερευνητικές επαφές Μαλέλη για περιφερειακό ψηφοδέλτιο

Σειρά επαφών με στελέχη του Κινήματος Αλλαγής πραγματοποιεί από την Παρασκευή το βράδυ στο νησί μας ο Στ. Μαλέλης. Έχουν προηγηθεί ανάλογες επαφές σε Λέσβο και Σάμο μετά την επίσημη ανακοίνωση του κ. Μαλέλη της διάθεσης υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Η κινητικότητα Μαλέλη προκαταλαμβάνει ουσιαστικά τις αποφάσεις του Κινήματος Αλλαγής, το οποίο δεν έχει ακόμα ανοίξει το φάκελο των υποψηφιοτήτων, ωστόσο η χηρεία της θέσης του επικεφαλής, έπειτα από την εμφανή διάθεση αποχώρησης από την ενεργό δράση του Ν. Γιακαλή, επιτρέπει στον κ. Μαλέλη να κινηθεί με άνεση χρόνου.

Ήδη ο κ. Μαλέλης συναντήθηκε με τον Κ. Γανιάρη, στο πλευρό του έχει ταχθεί από την πρώτη στιγμή η Λ. Λύκου, ενώ κατά την παρουσία του στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο «π» είχε την ευκαιρία πρώτης ανταλλαγής απόψεων και με τον Κ. Τριαντάφυλλο (φωτό).

Στη Χίο συνοδεύεται από στελέχη του επιτελείου του, ενώ μαζί του έφθασε και ο δημοσιογράφος Γιάννης Σινάνης, ο οποίος κινεί τα νήματα της υποψηφιότητας του στη γειτονική Λέσβο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ