Αυτοδιοίκηση

25/2/18 10:54

τελ. ενημ.: 25/2/18 10:59

Διερευνητικές επαφές Μαλέλη για περιφερειακό ψηφοδέλτιο

Σειρά επαφών με στελέχη του Κινήματος Αλλαγής πραγματοποιεί από την Παρασκευή το βράδυ στο νησί μας ο Στ. Μαλέλης. Έχουν προηγηθεί ανάλογες επαφές σε Λέσβο και Σάμο μετά την επίσημη ανακοίνωση του κ. Μαλέλη της διάθεσης υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Η κινητικότητα Μαλέλη προκαταλαμβάνει ουσιαστικά τις αποφάσεις του Κινήματος Αλλαγής, το οποίο δεν έχει ακόμα ανοίξει το φάκελο των υποψηφιοτήτων, ωστόσο η χηρεία της θέσης του επικεφαλής, έπειτα από την εμφανή διάθεση αποχώρησης από την ενεργό δράση του Ν. Γιακαλή, επιτρέπει στον κ. Μαλέλη να κινηθεί με άνεση χρόνου.

Ήδη ο κ. Μαλέλης συναντήθηκε με τον Κ. Γανιάρη, στο πλευρό του έχει ταχθεί από την πρώτη στιγμή η Λ. Λύκου, ενώ κατά την παρουσία του στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο «π» είχε την ευκαιρία πρώτης ανταλλαγής απόψεων και με τον Κ. Τριαντάφυλλο (φωτό).

Στη Χίο συνοδεύεται από στελέχη του επιτελείου του, ενώ μαζί του έφθασε και ο δημοσιογράφος Γιάννης Σινάνης, ο οποίος κινεί τα νήματα της υποψηφιότητας του στη γειτονική Λέσβο.

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση