9.8.2017 14:12

Διαμάχη για τα χαμηλά ποσοστά εκπτώσεων

Το ζήτημα των χαμηλών ποσοστών εκπτώσεων στα έργα αγροτικής οδοποιίας απασχόλησε για μία ακόμη φορά την Οικονομική Επιτροπή της Τετάρτης, με αφορμή την ακύρωση του διαγωνισμού για την αγροτική οδοποιία των Μαστιχοχωρίων αφού ο ανάδοχος προσέφερε έκπτωση μόλις 5% κάτι που αποτέλεσε αιτία ακύρωσης του διαγωνισμού. Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Στ. Καμπούρης, τα συγκεκριμένα έργα χαρακτηρίζονται από μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων της τάξεως του 50%.

 Στον αντίποδα ο προσωρινός μειοδότης Στ. Παππάς, σημείωσε ότι η Οικονομική Επιτροπή, έχει στο πρόσφατο παρελθόν δεχθεί οικοδομικά έργα με ποσοστό έκπτωσης 5%, κάτι που όπως είπε τον κάνει να απορήσει για τη συνολική στάση του Δήμου. Διατύπωσε μάλιστα την άποψη ότι πρόκειται για μεροληψία εκ μέρους του αντιδημάρχου της Νότιας Χίου Α. Βεργίτση, κάτι όμως που δεν θέλησε να συνεχίσει, υπακούοντας στην προτροπή του Στ. Καμπούρη να αναθεωρήσει τα λεγόμενά του. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ