6.12.2021 8:17

ΔΕΥΑΝ Χίου: Χρηματοδότηση 2 έργων σε Βολισσό και Αυγώνυμα από τη Γ.Γ. Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής

Δύο έργα συνολικού προϋπολογισμού 140.000 ευρώ χρηματοδοτεί η Γ.Γ. Αιγαίου και νησιωτικής Πολιτικής σε Αυγώνυμα και Βολισσό. 

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΔΕΥΑΝ Χίου:

"Υποχρέωση και ευθύνη όλων των αρετών είναι να προσπαθούν για την εξεύρεση χρημάτων προς εκτέλεση των έργων εκείνων τα οποία θα διευκολύνουν την κοινωνία και την ζωή των δημοτών.

Προς αυτή την κατεύθυνση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΝΧ ενήργησε, έχοντας επιτυχές αποτέλεσμα, με την καθοριστική συμβολή του Υπουργού κ. Μηταράκη, του Δημάρχου κ. Κάρμαντζη, του Γ.Γ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη και την εξαιρετική συνεργασία με τα υπηρεσιακά στελέχη της ΓΓΑΙΓΝΠ στη Μυτιλήνη και της ΔΕΥΑΝ Χίου.

Έτσι ο Γ.Γ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης, μετά από το αίτημα μας, τις απαιτούμενες μελέτες και τα τεχνικά δελτία, με απόφαση του χρηματοδοτεί τα παρακάτω ώριμα και αναγκαία έργα:

  1. Ανόρυξη και διασύνδεση νέας υδρογεώτρησης στη θέση « χωρή » της Τοπικής Κοινότητας Βολισσού Χίου με προϋπολογισμό 64.059,75 €
  2. Αντικατάσταση μεμβράνης λιμνοδεξαμενής στη θέση « Πλατανάκι »της Τοπικής Κοινότητας Αυγωνύμων και αντικατάσταση τμήματος του δικτύου ύδρευσης από την λιμνοδεξαμενή προς την δεξαμενή στη θέση « Πλατανάκι » με προϋπολογισμό 74.997,00 €

Όπως οφείλουμε ως ΔΣ της ΔΕΥΑΝΧ θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας προς κάθε κατεύθυνση για την επίτευξη και άλλων χρηματοδοτήσεων". 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ