12.10.2020 18:49

«Δεν μπορεί το Δημοτικό Συμβούλιο να συνεχίζει να συνεδριάζει διαδικτυακά»

Παρεμβάσεις από τους συνδυασμούς Καραβασίλη και Σκούφαλου

Να βρεθεί τρόπος προκειμένου το Δημοτικό Συμβούλιο να μπορεί να συνεδριάσει με ασφάλεια διά ζώσης και όχι διαδικτυακά, προκειμένου να μην υποβαθμίζεται το κορυφαίο όργανο λήψης αποφάσεων στη Χίο, ζήτησαν με παρεμβάσεις τους τόσο ο συνδυασμός του Γιάννης Καραβασίλη «Χίος Μπροστά» όσο και ο Μάρκος Σκούφαλος εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Καραβασίλης υπέδειξε την αίθουσα συνεδριάσεων του Ομηρείου ως την πλέον κατάλληλη αίθουσα, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει τις συνεδριάσεις του πολιτικού οργάνου του Δήμου υπό πλήρη ασφάλεια, αφού χωράει περί τα 200 άτομα.

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και η παρέμβαση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μάρκου Σκούφαλου, λέγοντας ότι, χώροι όπως η αίθουσα της Περιφέρειας ή άλλα δημοτικά κτίρια είναι κατάλληλοι για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Την αναγκαιότητα εύρεσης χώρου αναγνώρισε και ο πρόεδρος του Σώματος Παύλος Καλογεράκης σημειώνοντας ότι τουλάχιστον ως προς την αίθουσα του Ομηρείου θα υπάρξει πρόβλημα με τη χρήση των μικροφώνων που θα πρέπει να είναι ασύρματα καθώς και το κόστος προμήθειάς τους, όμως θα εξετάσει την συγκεκριμένη πρόταση. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ