17.10.2018 15:40

Βρήκε καταφύγιο στο … XAOS ο Συριώδης μετά τις αποκαλύψεις για τις απευθείας αναθέσεις

Με αιωρούμενα τεράστια ερωτηματικά για τον πρόεδρο της ΔΙΑΝΟΧ, έπειτα από τις αποκαλύψεις του «π» για τη σωρεία απευθείας αναθέσεων στα ίδια πρόσωπα, ορισμένα από τα οποία εμπίπτουν στον πολύ στενό κύκλο του Μαν. Βουρνού, ο Σωκρ. Συριώδης, έλυσε τη σιωπή του με μια κίνηση που ας κριθεί από τον καθένα για τη σοβαρότητα της.

Προσκάλεσε στον ΧΥΤΑ την σατυρική εκπομπή της τηλεόρασης της «αλήθειας» ΧΑΟS για να παρουσιάσει τη λειτουργία του ΧΥΤΑ και να μονολογήσει για την ορθότητα των ενεργειών του.

Έχει μάλιστα την έμπνευση να συνοδεύσει το φωτογραφικό υλικό της συνέντευξης στο fb υβρίζοντας, κατά την προσφιλή τακτική των στελεχών της δημοτικής αρχής, τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του «π». «Κάποιες φορές, η εικόνα μιλάει καλύτερα από τα γραπτά λόγια...κυρίως όταν προέρχονται από κίτρινα μολύβια», αναφέρει ο κ. Συριώδης.

Ενδεικτικό πάντως της απομόνωσης Συριώδη τις τελευταίες μέρες στο συνδυασμό της «Πρωτοβουλίας» είναι ότι παρότι η ανάρτηση του έχει γίνει εδώ και 4 ώρες δεν έχει πετύχει ούτε ένα … παραταξιακό like, άσχετα αν αυτά εμφανιστούν μετά την επισήμανση του «π».

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Συριώδης λογικά γνωρίζει ότι όσο φιλόξενη αγκάλη κι αν βρίσκει στις εκπομπές της «αλήθειας» θα έρθει η στιγμή που πρέπει να αιτιολογήσει τις αποφάσεις του Συμβουλίου του και ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου. Πόσες απουσίες να του δικαιολογηθούν;

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: ΔΙΑΝΟΧ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ