3.12.2018 21:56

ΒΙΝΤΕΟ | Δημοτικές παλινωδίες για την αναγνώριση της Ένωσης Γονέων

Αναβλήθηκε η λήψη απόφασης για να διερευνηθεί αν ισχύει η επιστολή γονέα που δημοσιεύθηκε στον τοπικό Τύπο

Αναβλήθηκε τελικά λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Δευτέρας, η λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την αναγνώριση των νέων εκπροσώπων της Ένωσης Γονέων Χίου στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Χίου, έπειτα από παρέμβαση των Μ. Σκούφαλου και Ε. Φρεζούλη που ζήτησαν να διερευνηθούν οι καταγγελίες συγκεκριμένης επιστολής γονέα που αμφισβήτησε μέσω του τοπικού Τύπου τη διαδικασία εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Παρότι Κ. Καρατζάς, Γ. Παπαδόπουλος και Β. Μυριαγκός προσπάθησαν να πείσουν τον Δήμαρχο ότι ο ρόλος του Δ.Σ. δεν είναι να ελέγχει τη νομιμότητα των αποφάσεων της Ένωσης Γονέων ο Δήμαρχος παρέμεινε ανυποχώρητος ζητώντας την αναβολή λήψης απόφασης ώστε να διερευνηθούν οι καταγγελίες.

Το θέμα θα επανέλθει προς συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιου με τους συμβούλους της πλειοψηφίας να επισημαίνουν προς τον Δήμαρχο ότι κανείς μέχρι σήμερα – παρά τις διαφωνίες που έχουν εκφραστεί- δεν προσέβαλλε με οποιονδήποτε τρόπο τη διαδικασία μέσα από την οποία αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ