Αυτοδιοίκηση

28/12/18 9:35

τελ. ενημ.: 12/2/19 13:29

Από μακριά κι αγαπημένοι Καλογήρου - Κάρμαντζης

Επισήμως πια στερείται των υπηρεσιών του Στ. Κάρμαντζη η Χρ. Καλογήρου μετά την ανακοίνωση από τον τελευταίο της υποψηφιότητας του. Ουσιαστικά βέβαια το διαζύγιο ήταν για όλους κοινό μυστικό εδώ και καιρό και απλά ήταν θέμα χρόνου να πέσουν οι τίτλοι τέλους μια ταραχώδους και η αποδοτικής για το νησί μας συνεργασίας.

Η περιφερειάρχης, βέβαια, επιχείρησε να καρπωθεί τα οφέλη από το ρητό «τα καλά του Σταμάτη θέμε, μα τον Σταμάτη δεν τον θέμε», για να παραφράσω κάπως τη γνωστή παροιμία. Έτσι σε συνάντηση τους πρόσφατα, όπου επικυρώθηκε η απόφαση Κάρμαντζη να κινηθεί για τη διεκδίκηση του Δήμου Χίου, η Χρ. Καλογήρου πρότεινε στο συνεργάτη της να πείσει τον γιό του, Γιώργο, να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της.

Ούτε εκεί όμως βρέθηκε η χρυσή τομή. Ο αντιπεριφερειάρχης αντέτεινε ότι δεν μπορεί να επιβληθεί στην αυθύπαρκτη προσωπικότητα ενός νέου ανθρώπου, έστω κι αν είναι ο γιός του, και, όπως γνωρίζει, εκείνος δεν έχει καμία διάθεση εμπλοκής με τα της Περιφέρειας.

Κάπου εδώ, λοιπόν, ολοκληρώνεται, χωρίς την παραμικρή γέφυρα, μια φουρτουνιασμένη αυτοδιοικητική σχέση, με τους δυο τους να συμφωνούν ότι ίσως η τακτική μακριά κι αγαπημένοι είναι αυτή την ώρα η ενδεδειγμένη.

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση