Αυτοδιοίκηση

22/9/17 10:28

τελ. ενημ.: 22/9/17 15:40

Απαιτούν να πληρωθούν οι 48 συμβασιούχοι καθαριότητας του Δήμου Χίου

Τη συμπαράσταση φορέων και πολιτών, προκειμένου να ενισχυθεί το αίτημα τους να πληρωθούν τις οφειλόμενες μισθοδοσίες τους από τον περασμένο Ιούλιο ζητούν με έκκληση τους οι 48 συμβασιούχοι καθαριότητας του Δήμου Χίου. Η Επιτροπή Αγώνα που όρισαν εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Εμείς οι 48 εργαζόμενοι  και εργαζόμενες  στην καθαριότητα  του Δήμου Χίου απευθυνόμαστε  σ’ όλη τη Χιώτικη κοινωνία, με το δικαίωμα που μας δίνει το έργο που προσφέρουμε εδώ και πολλούς μήνες και μένουμε απλήρωτοι απ’ τον Ιούλιο, Αύγουστο και τώρα το Σεπτέμβρη!

Με το δικαίωμα, αφού από τα χαράματα κάθε μέρα δίνουμε με αγώνα κάτω από αντίξοες συνθήκες, να ’χουμε τις γειτονιές, το κέντρο, το Νοσοκομείο  κ.λπ. καθαρά.

Με το δικαίωμα  ως εργαζόμενοι να πληρωθούμε για να ταΐσουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειες μας,  για να πάρουμε τα σχολικά είδη των παιδιών μας, για να αγοράσουμε φάρμακα, να πληρώσουμε τη βαριά φορολογία, να δώσουμε για το χαράτσι του ΕΝΦΙΑ και είναι μακρύς ο κατάλογος των υποχρεώσεων μας.

Απαιτούμε, δεν επαιτούμε τα δεδουλευμένα από το Κράτος και το Δήμο Χίου.Υψώνουμε φωνή διαμαρτυρίας και απευθυνόμαστε σε κάθε φορέα ή πολίτη  να βρεθεί στο πλευρό μας.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση