11.12.2023 14:25

Ακίνητα για στάθμευση για 6 έτη σε όλο το νησί αναζητά ο Δήμος Χίου – Βίντεο

Στη διακήρυξη μειοδοτικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτων σε όλη τη Χίο με στόχο τη δημιουργία χώρων στάθμευσης οχημάτων, προχωρά ο Δήμος Χίου.

Τα ακινητά θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε οδούς με ασφαλή είσοδο και έξοδο των οχημάτων να έχουν τη δυνατότητα φιλοξενίας ικανού και ανάλογο με τα τετραγωνικά αριθμού οχημάτων ενώ η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε 6 χρόνια από την υπογραφή της σύμβασης.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Μπελέγρης το ζήτημα της δημιουργίας χώρων στάθμευσης είναι διαχρονικό και βασικής προτεραιότητας για τον δήμο Χίου.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στον τελευταίο προϋπολογισμό του 2023 η δημοτική αρχή ενέταξε σε σχετικό κωδικό το ποσό των 150.000€ χωρίς αυτό να έχει εξαντληθεί μέχρι και σήμερα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τις υπηρεσίες του δήμου Χίου στο τηλέφωνο 2271351646 και 2271351604.

Δείτε αναλυτικά στο σχετικό PDF που επισυνάπτεται η διακήρυξη.

Αρχείο PDF

Διακήρυξη για χώρους στάθμευσης

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ