Αυτοδιοίκηση

6/8/19 10:27

τελ. ενημ.: 6/8/19 10:28

Αγλ. Κυρίτση: «Ένα παιδί έχασε τη ζωή του από μία φυτεμένη στην άμμο μπασκέτα»

Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου 19χρονου εκφράζει μέσω ανακοίνωσης της η πρώην βουλευτής του ΚΚΕ Αγλαΐα Κυρίτση.  

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Β. Αιγαίου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια του άτυχου 19χρονου παλικαριού που έχασε τη ζωή του από την πτώση μιας εντελώς αστήριχτης μπασκέτας στη Δασκαλόπετρα της Χίου. Προσυπογράφει την συναπτόμενη ανακοίνωση, τις επισημάνσεις και τα αιτήματα της Λαϊκής Συσπείρωσης  του Δήμου Χίου για το τραγικό αυτό συμβάν. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μας για τον τραγικό θάνατο ενός 19χρονου παιδιού από τη πτώση μιας μπασκέτας ολωσδιόλου αστήρικτης, «φυτεμένη» στην άμμο, στη Δασκαλόπετρα της Χίου.

Ενώ έχουμε δώσει και δίνουμε πολλά χρήματα για αθλητικές και άλλες διοργανώσεις γίνεται φανερό ότι δεν έχουν παρθεί τα επιβαλλόμενα μέτρα για τον έλεγχο των διαφόρων οργάνων και εγκαταστάσεων στους χώρους άθλησης της νεολαίας μας , επίσημους και ανεπίσημους,  . Επιβάλλεται οι έλεγχοι αυτοί να προχωρήσουν άμεσα και να είναι συνεχείς ώστε να μην έχουμε άλλες τέτοιες τραγωδίες.

Είναι το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε για την ασφάλεια των παιδιών μας», αναφέρει στην ανακοίνωση της η κ. Κυρίτση.

   

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση