Αυτοδιοίκηση

24/11/17 11:19

τελ. ενημ.: 28/11/17 9:53

Αφού δεν ξέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, τον ενημερώνει ο «πολίτης»

• ΚΑΛΟΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΙΚΙΣΚΟΥΣ ΣΤΗ ΒΙΑΛ ΚΙ Ο Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες «ανοικοδόμησης» της ΒΙΑΛ, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Μεταναστευτικού να δηλώνει άγνοια στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Χίου, παρασέρνοντας το θεσμικό όργανο σε παρελκυστικές αποφάσεις που δημιουργούν τετελεσμένα.

Επιτόπιο σημερινό ρεπορτάζ του «πολίτη» αποδεικνύει ότι στο χώρο που είχε αρχικά ισοπεδωθεί για την τοποθέτηση των σκηνών εκτελούνται αδιατάρακτα οι εργασίες, την εργολαβία των οποίων έχει αναλάβει τοπικό συνεργείο.

Οι σκηνές για να διευκολυνθούν οι εργασίες έχουν προσωρινά απομακρυνθεί και βρίσκονται σε χωράφια περιμετρικά της ΒΙΑΛ.

Τώρα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ξέρει, αφού δεν είχε την ευθιξία να ενημερωθεί εγκαίρως από την Ύπατη Αρμοστεία, με την οποία διαχρονικά διαθέτει άψογη συνεργασία, και να ενημερώσει κατάλληλα το Δημοτικό Συμβούλιο. Σημειώνεται ότι η Παγχιακή Επιτροπή έχει εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα ενημερώσει για τις ενέργειες της Ύπατης Αρμοστείας. Μόνη λύση για να αποφευχθεί η ολοκλήρωση της επέκτασης είναι η άμεση κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, τα οποία η δημοτική αρχή επιμένει να απορρίπτει με χίλιες δυο προφάσεις.

Η κοινωνία της Χίου απαιτεί από το Δήμο, ιδιοκτήτη της ΒΙΑΛ, καθαρές κουβέντες. Αν κρίνει ότι οφείλει να επιτρέψει στην κυβέρνηση τη μεγέθυνση της δομής, όπως υπονόησε χθες ο αντιδήμαρχος της, να το θέσει ευθέως σε συζήτηση με την τοπική κοινωνία. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση