18.5.2017 17:50

40.000 ευρώ για παρεμβάσεις στα δημοτικά κοιμητήρια

Να παρέμβει άμεσα στα Δημοτικά Κοιμητήρια και να αποκαταστήσει ζημιές και βλάβες στοχεύει ο Δήμος Χίου, που ολοκλήρωσε τη δημοπράτηση του αντίστοιχου έργου, συνολικού προϋπολογισμού 40.000 ευρω.

Ο Δήμος επιχειρεί να προχωρήσει στη συντήρηση των Δημοτικών Κοιμητηρίων, που εδώ και χρόνια έχουν ουσιαστικά εγκαταληφθεί, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Βροντάδου στην περιοχή του Μερσινιδίου.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Ν. Νύκτας επεσήμανε στην Οικονομική Επιτροπή της Πέμπτης, ότι, εκτός των άλλων, θα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση και στο ζήτημα του οστεοφυλακίου του Βροντάδου, που παρουσιάζει άθλια εικόνα από την αρχή της προηγούμενης δεκαετίας.

«Τα παράπονα είναι πολλά. Είχε ξεκινήσει μία προσπάθεια που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε. Όποιος πάει στο κοιμητήριο του Βροντάδου θα διαπιστώσει ότι αυτή η εικόνα δεν τιμά κανέναν», ανέφερε ο ίδιος, αποσπώντας τη δέσμευση του Μαν. Βουρνού ότι θα υπάρξει άμεσα παρέμβαση στα ζητήματα που έθεσε. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ