3.5.2017 15:34

16.247 ευρώ «υπερβάσεις» σε τηλεφωνικές γραμμές του Δήμου

Τον παραλογισμό των Δημοσίων Υπηρεσιών έρχεται να αναδείξει το ζήτημα των υπερβάσεων των ορίων τηλεφωνίας που είχαν ψηφιστεί με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής το 2015.

Ο ΟΤΕ αυθαίρετα μετά την συγχώνευση των πρώην Δήμων σε έναν, επέβαλλε για ορισμένες γραμμές τέλος 20 ευρώ, με την αιτιολογία ότι πρόκειται για αλλαγή κατόχου στη γραμμή και όχι για συγχώνευση. Ο Δήμος Χίου μη αποδεχόμενος τη συγκεκριμένη λογική δεν προχώρησε στην εξόφλήσή τους για 3 συνεχόμενα χρόνια με αποτέλεσμα αρκετοί λογαριασμοί να υπερβούν το αποδεκτό όριο που είχε ψηφίσει  Δήμος ήδη από το 2015 και να χρειάζεται ειδική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για την εξόφλησή τους.

Το συνολικό ύψος των ανεξόφλητων λογαριασμών για τις 84 συνδέσεις ανέρχεται σε 16.247,5 ευρώ, ποσό το οποίο αποφασίστηκε να εξοφληθεί άμεσα, κάτι για το οποίο μειοψήφισε ο σύμβουλος Στ. Καμπούρης.   

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ