Αυτοδιοίκηση

7/2/18 11:24

τελ. ενημ.: 7/2/18 11:24

1 εκ. ευρώ για την τουριστική προβολή των νησιών από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου

Μία σημαντική απόφαση, που θα τονώσει σημαντικά τις δράσεις τουριστικής προβολής των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, υπεγράφη το μεσημέρι της Τρίτης από τη Χρ. Καλογήρου, χρηματοδοτώντας με 1 εκ. ευρώ την προβολή των νησιών την επόμενη διετία.

Με το έργο αυτό χρηματοδοτούνται επικοινωνιακές δράσεις τουριστικής προβολής που στοχεύουν στην ανάδειξη των φυσικών και πολιτισμικών πόρων των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, μέσα από ένα σαφές και ήδη εγκεκριμένο επιχειρησιακό σχέδιο.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων της ψηφιακής τεχνολογίας καθώς και στην επικοινωνία μέσω των κοινωνικών δικτύων. Με το ένα μέρος του ενταγμένου έργου προωθούνται δράσεις προβολής και ανάδειξης του συνόλου των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και με το άλλο χρηματοδοτούνται οι ενταγμένες δράσεις για την αυτοτελή προβολή καθενός από τα νησιά σε συνεργασία και συνέργεια με τους Δήμους.

«Αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία και την κοινωνική δικτύωση, στοχεύουμε στη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των δράσεων, δηλαδή με το χαμηλότερο κόστος να πετύχουμε το μεγαλύτερο αποτέλεσμα», ανέφερε η Χρ. Καλογήρου.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση