13.10.2023 18:22

Συμμαχία Αξιών - Ξεκάθαρη θέση υπέρ του Γιάννη Μαλαφή για τον Β' γύρο

Οι ψηφοφόροι μας και οι υποστηρικτές μας έχουν κρίση και θα επιλέξουν τον καλύτερο ανάμεσα στις δύο επιλογές της δεύτερης Κυριακής, χωρίς να περιμένουν την δική μας θέση.

Ωστόσο εμείς οφείλουμε να έχουμε ξεκάθαρη θέση ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών: Η Συμμαχία Αξιών διατηρεί την αυτονομία της. Πριν τρεις ημέρες ζητήσαμε ως Συμμαχία Αξιών δημόσια δέσμευση του κ. Γιάννη Μαλαφή, ως προς τις προγραμματικές προτεραιότητες, τα σημαντικά θέματα και τις αρχές με βάση τις οποίες θα διοικήσει εφόσον εκλεγεί. Ο κ. Μαλαφής δημοσίως δεσμεύθηκε σε θέματα, αρχές και προτεραιότητες, που αποτελούν μέρος του προγράμματος μας.

Συνεπώς, κατά πλειοψηφία, αποτελεί την επιλογή μας για τον δεύτερο γύρο των εκλογών προκειμένου η Χίος να αλλάξει σελίδα. Από 1/1/2024, θα είμαστε αυστηροί κριτές, από την θέση της αντιπολίτευσης, σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όλα όσα έχει δημοσίως αναλάβει ως δεσμεύσεις.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ