27.9.2023 12:57

Γιώργος Παπαδόπουλος – «Αναγκαιότητα ένας κοινός φορέας για κοινωνικές δομές στο Βόρειο Αιγαίο»- Βίντεο

Το έργο του στον Δήμο Χίου, αποτέλεσε πολύτιμη παρακαταθήκη για τον τομέα της Πρόνοιας αφού ο σχεδιασμός του υλοποιείται ακόμα και σήμερα, αποτελώντας τον μπούσουλα για όσους τον διαδέχθηκαν στον τομέα της πρόνοιας.

Ο λόγος για τον Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με τον συνδυασμό «Άλμα Ανάπτυξης» του Κώστα Μουτζούρη, Γιώργο Παπαδόπουλο.

Ταγμένος στην υπηρεσία του πολίτη, από όποια θέση κι αν καταπιάστηκε, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Politischios.gr, ο κ. Παπαδόπουλος, αναφέρεται στην ανάγκη δημιουργίας νέων δομών πρόνοιας στα νησιά ανάλογα με τις τοπικές ανάγκες, εκσυγχρονισμού και μετεξέλιξης των υφιστάμενων προνοιακών δομών αλλά και της δημιουργίας ενός κοινού φορέα σε επίπεδο περιφέρειας που θα συντονίζει όλες τις κοινωνικές και προνοιακές δράσεις στο Βόρειο Αιγαίο.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ