31.7.2023 19:12

Από Μουτζούρη σε Μαλέλη και από Μαλέλη αγκαζέ με Στεφανή

Τη στιγμή που στη Χίο δεν έχει ανακοινωθεί κανένα όνομα υποψηφίου από τον συνδυασμό του Αλκιβιάδη Στεφανή, μία φωτογραφία του πρώην αντιπεριφερειάρχη Παντελή Μπουγδάνου, στο πλευρό του υποψηφίου Περιφερειάρχη λίγο πριν τις ανακοινώσεις ενώπιον του Πρωθυπουργού μαρτυρά την ένταξη του τελευταίου στον περιφερειακό συνδυασμό.

Η πρώτη συνάντηση του κ. Μπουγδάνου με τον Αλκιβιάδη Στεφανή, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα κατά την παρουσία του Υποψηφίου Περιφερειάρχη στη Χίο, με τους δύο άνδρες να δίνουν τα χέρια και τον κ. Στεφανή – όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων- να ποντάρει δυναμικά στην παρουσία Μπουγδάνου στο ψηφοδέλτιο της Χίου.

Μάλιστα το γεγονός ότι, επέλεξε τον Παντελή Μπουγδάνο εκ δεξιών του κατά την είσοδό του στον χώρο όπου θα γίνουν οι ανακοινώσεις, μαρτυρά, την μελλοντική αξιοποίησή του σε περίπτωση πιθανής εκλογής ενώ προεκλογικά δίνει τον τόνο για τα πρόσωπα τα οποία επιθυμεί να αναδείξει μέχρι τις εκλογές του Οκτώβρη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ