2.10.2023 21:13

Αιμιλιανός Ευαγγελινός – «Πρέπει να κατατάξουμε τη Χίο εκεί που της αρμόζει να είναι»- Βίντεο

Βέβαιος για τη νίκη του Αλκιβιάδη Στεφανή ακόμα και από τον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, εμφανίστηκε στο πλαίσιο συνέντευξής του στον «Π» ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αιμιλιανός Ευαγγελινός.

Προτάσσοντας την ανάγκη επίλυσης όλων των βασικών προβλημάτων του νησιού, ο κ. Ευαγγελινός επεσήμανε ότι ο Αλκιβιάδης Στεφανής είναι το κατάλληλο πρόσωπο για τη θέση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

Ασκώντας κριτική στην περιφερειακή αρχή, έκανε λόγο για σημαντικό πρόβλημα στην απορροφητικότητα κονδυλίων μέσω ΕΣΠΑ, έλλειψη οράματος και ελλιπή διαχείριση της καθημερινότητας καθώς και για ανακύκλωση παλιών σχεδιασμών.

«Ο Αλκιβιάδης Στεφανής ήρθε για να δώσει και όχι για να πάρει. Είδα την επιθυμία του να θέλει να δουλέψει, του αρέσει η ομαδικότητα και η σκληρή δουλειά. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει και δεν σταματά ποτέ», κατέληξε ο κ. Ευαγγελινός.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ