9.9.2023 16:18

Α.Ευαγγελινός: "Προχωράμε μαζί με ρεαλιστικό πρόγραμμα και επίκεντρο τον άνθρωπο"

Αιμιλιανός Ευαγγελινός - Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την «Νέα Δυναμική»

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Αγαπητοί μου συνδημότες,

Απευθύνομαι στην καθεμία και στον καθένα από εσάς,

Δέχτηκα την πολύ τιμητική για μένα πρόταση να δώσω τον αγώνα με όλες μου τις δυνάμεις στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου για την Περιφερειακή Ενότητα Χίου με τον συνδυασμό «Νέα Δυναμική» του Αλκιβιάδη Στεφανή για ένα καλύτερο μέλλον για την αγαπημένη μου ιδιαίτερη πατρίδα, τη Χίο και φυσικά όλο το Βόρειο Αιγαίο.

Η Χίος είναι ο τόπος που μεγάλωσα, μορφώθηκα, εργάστηκα, δημιούργησα. Ύστερα από μακροχρόνια επαγγελματική πορεία στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, ως καθηγητής και Διευθυντής Σχολικών Μονάδων, ως Προϊστάμενος της ΔΔΕ Χίου, ως Σύμβουλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ως Διευθυντής σε ΙΕΚ, ως επιχειρηματίας στο χώρο των νέων τεχνολογιών και παλαιότερα ως αιρετός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επί Γεωργίου Καλουτά, μου δίνεται τώρα εκ νέου η ευκαιρία να προσφέρω από το χώρο της Αυτοδιοίκησης στον τόπο μου, τη Χίο μας, που τόσο αγαπώ.

Θα συμμετάσχω σε αυτόν τον αγώνα στο πλάι του Αλκιβιάδη Στεφανή με πλήρη συναίσθηση του καθήκοντος και της μεγάλης υποχρέωσης που αναλαμβάνω. Θα καταβάλω κάθε προσπάθεια ώστε ο τόπος μας να προσφέρει ευκαιρίες και συνθήκες ζωής που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τα όνειρα των ανθρώπων του και κυρίως των νέων για να μείνουν εδώ, να δημιουργήσουν και να συνεισφέρουν με τις γνώσεις και τις δυνάμεις τους στην περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού.

Σας καλώ να προχωρήσουμε μαζί για το μέλλον, με πρόγραμμα ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο που θα έχει επίκεντρο τον άνθρωπο. Με έργα, συνεργασία, τόλμη, αποφασιστικότητα και διεκδίκηση έναντι της κεντρικής εξουσίας για το καλό όλων μας. Με αίσθηση του Χρέους έναντι των συμπολιτών και των παιδιών μας, με καινοτόμες Ιδέες, με Όραμα και Συνέπεια, υπόσχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της παράταξης αλλά και των Χιωτών συνδημοτών μου, των οποίων ζητώ την ψήφο.

ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

 

Χ-ρέος

Ι-δέες

Ό-ραμα

Σ-υνέπεια

 

Αιμιλιανός Κ. Ευαγγελινός

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Χίου

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ