16.4.2019 15:37

Υποψήφιος Δήμαρχος Ψαρών ο Ανδρέας Καραγιώργης

Έκπληξη  προκάλεσε η σημερινή ανακοίνωση μέσω facebook της υποψηφιότητας του Ανδρέα Καραγιώργη για τον Δήμο Ψαρών, ο οποίος διεκδικεί στις εκλογές της 26η  Μαΐου τη ψήφο των Ψαριανών για ένα καλύτερο όπως τονίζει μέλλον για το νησί του.  

Στη μακροσκελή ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του αναφέρει:

Αγαπητές συμπατριώτισσες , αγαπητοί συμπατριώτες 
Όσοι με γνωρίζετε προσωπικά ξέρετε ότι δεν ήταν στα άμεσα σχέδια μου η διεκδίκηση της ψήφου σας. Βλέποντας όμως την αγωνία μεγάλης μερίδας του νησιού μας για αλλαγή και την ανεπάρκεια της παρούσας Δημοτικής Αρχής αποφάσισα να κάνω αυτό που κάνω σε όλη μου την ζωή. Πάνω από το προσωπικό και επαγγελματικό μου συμφέρον να βάλω ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΨΑΡΑ.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σας αποδείξω ποιος είμαι. Ο λόγος μου ήταν πάντα δημόσιος και αυτό ενόχλησε πολλές φορές όσους έβαλαν τα συμφέροντα τους πάνω από τα Ψαρά μας. Τα αποτελέσματα των αγώνων που μαζί δώσαμε ,είναι ορατά γύρω σας. Από την αναβάθμιση των πλοίων που εξυπηρετούν το νησί μας ως την διατήρηση της ανταποκρίτριας της Εθνικής τράπεζας. 
Δίπλα μου σ αυτή την προσπάθεια έχω ανθρώπους που μοιραζόμαστε κοινές αξίες και όνειρα για μια Δημοτική Αρχή που θα διακρίνεται από Διαφάνεια, Ποιότητα και Αποτελεσματικότητα. Μα κυρίως είναι άνθρωποι που πάνω από όλα βάζουν ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΨΑΡΑ.
Το επόμενο διάστημα θα σας κοινοποιήσουμε όλες μας τις προτάσεις για να γίνουν τα Ψαρά μας αυτό που οραματιζόμαστε και αξίζουν. Ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό νησί που θα διατηρήσει άσβεστη την παράδοση και την μεγάλη ιστορία του. Θα μιλήσουμε για όλα από το λιμάνι που καταρρέει και φτάσαμε στο αμήν για να γίνουν και πάλι μόνο μερεμέτια ως την πλωτή εξέδρα που περιμένουμε τόσα χαμένα καλοκαίρια. Και από το τουριστικό προϊόν που θέλουμε για το νησί μας και το μουσείο που δεν έγινε ποτέ ως την ανύπαρκτη προβολή των τοπικών επιχειρήσεων και παραγωγών.
Σας καλώ λοιπόν αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες να κάνετε το βήμα που χρειάζεται για να αλλάξουν τα πράγματα. Να δούμε επιτέλους το νησί μας να έχει προοπτική επιβίωσης, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι δεν αργεί η μέρα που η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη. Δεν σας καλώ να μας ψηφίσετε γιατί είμαστε συγγενείς ή φίλοι ούτε γιατί σας κάναμε κάτι και νομίζουμε ότι μας έχετε υποχρέωση. Όλα αυτά πρέπει να τα αφήσουμε στο παρελθόν. Σας ζητάμε να μας στηρίξετε γιατί πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε και μόνο νέα πρόσωπα μπορούν να το κάνουν αυτό. Σας ζητάμε συμπατριώτισσες και συμπατριώτες να βάλετε και εσείς με την ψήφο σας ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΨΑΡΑ.

Για την Δημοτική Κίνηση ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΨΑΡΑ 
Ο επικεφαλής 
Ανδρέας Μ. Καραγιώργης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ψαρών

 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ