27.5.2019 9:44

Το Politischios.gr κέρδισε τη μάχη της διαδικτυακής εκλογικής ενημέρωσης

Μέσα σε μία ημέρα κατέγραψε ρεκόρ 7ετίας στην επισκεψιμότητα

Μία ακόμη σημαντική μάχη κατάφερε κι έδωσε η δημοσιογραφική οικογένεια του Politischios.gr. Από νωρίς το πρωί της Κυριακής μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας , οι εργαζόμενοι του «π» βρίσκονταν στον δρόμο μεταφέροντας μέσα από δεκάδες βίντεο τον εκλογικό παλμό, ενώ η μετάδοση των αποτελεσμάτων υπήρξε διαρκής ξεπερνώντας σε ροή τόσο το Υπουργείο Εσωτερικών όσο και την Περιφερειακή Ενότητα Χίου.

Στην κορυφαία στιγμή της εκλογικής βραδιάς το politischios.gr φιλοξένησε ταυτόχρονα 1853 επισκέπτες χωρίς ούτε μία στιγμή να παρουσιάσει πρόβλημα στη φόρτωση των δεδομένων.

Παράλληλα το politischios.gr για πρώτη φορά κατάφερε να λειτουργήσει τη δική του πλατφόρμα μετάδοσης αποτελεσμάτων στην οποία περνούσαν τα επίσημα δεδομένα της Π.Ε. Χίου για Περιφέρεια και Δήμο Χίου.

Η συντονισμένη κι έγκυρη ενημέρωση είχε ως αποτέλεσμα το Politischios.gr να καταγράψει ρεκόρ 7ετίας από το 2012 που δημιουργήθηκε μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με το Google Analytics πάνω από 28.000 χρήστες (28.926) επισκέφθηκαν τον «π» μέσα σε μία ημέρα, καταγράφοντας ρεκόρ προβολών σελίδων που έφθασε τις 168.961.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ