2.6.2019 17:42

Το «ευχαριστώ» της Ανεξάρτητης ενωτικής κίνησης «Ο Βροντάδος του αύριο»

Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες σε όλες και όλους, τις δημότισσες και τους δημότες του Βροντάδου, που με την ψήφο τους στήριξαν την Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση «Ο Βροντάδος του Αύριο», δίνοντάς μας την πλειοψηφία στο Τοπικό Συμβούλιο .

 Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και συγκίνησης ευχαριστούμε όλους όσους με την ψήφο αυτή θέλησαν να πάρουν στα χέρια τους την αυτοδιοκητική  τύχη του Βροντάδου, προσδιορίζοντας  έτσι τη βούλησή τους για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

 Συγχαίρουμε τα μέλη της Λαϊκής  Συσπείρωσης που εκλέγονται στο Τοπικό Συμβούλιο  και ελπίζουμε σε γόνιμη και δημιουργική συνεργασία πάντοτε στοχεύοντας στο συμφέρον του τόπου μας.

 Συγχαίρουμε επίσης  όλες και όλους τους ενεργούς πολίτες του Βροντάδου που με θάρρος και αποφασιστικότητα επέλεξαν να κατέβουν στον στίβο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, με λαμπρές όπως αποδείχτηκε από το αποτέλεσμα επιδόσεις, που σε πολλές περιπτώσεις διαμόρφωσαν το Αυτοδιοικητικό τοπίο της Χίου.

 Ευχόμαστε σε όλους ένα δημιουργικό καλοκαίρι  με πολυφωνία, σχεδιασμό και οργάνωση που θα δώσει την δυνατότητα της ουσιαστικής συνεργασίας με όλους τους πολίτες και τους φορείς .

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ