31.5.2019 10:34

«Συνεχίζουμε» το μήνυμα που στέλνουν τα μέλη της ΛΑΣ Βροντάδου

Η ανακοίνωση τους σχετικά με τα αποτελέσματα στο τοπικό συμβούλιο Βροντάδου

Ευχαριστούμε τις δημότισσες και τους δημότες του Βροντάδου που στήριξαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βροντάδου, δίνοντάς μας δύο έδρες στο Τοπικό Συμβούλιο.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, παρά τις προσπάθειες που έγιναν, από γνωστούς παλαιοκομματικούς κύκλους, να παρουσιαστεί ως μοναδικό το λεγόμενο «ανεξάρτητο» ψηφοδέλτιο.

Με αυξημένη δύναμη και στο Τοπικό Συμβούλιο Βροντάδου είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στην υποχρέωση που μας έχει ανατεθεί, δηλαδή να αναδείξουμε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες του Βροντάδου και να διεκδικήσουμε δυναμικά λύσεις σε αυτά.

Στόχος μας δεν είναι να υπηρετήσουμε λογικές ανάθεσης και διαχείρισης, αντίθετα να γίνει το Τοπικό Συμβούλιο ο φορέας εκείνος που θα κινητοποιεί τους δημότες σε ενεργή συμμετοχή στα κοινά, θα αγωνίζεται για τις λαϊκές ανάγκες, διεκδικώντας τη διαμόρφωση πολιτικών από όλους για όλους και κυρίως τους αδύναμους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ